DISTRIBUIȚI
sluga

Inculpată în dosarul Flota, Speranța Clișeru a fost unsă recent prefect al Capitalei, funcție din care a semnat aseară ordinul de asalt asupra protestatarilor din PiațaVictoriei. Copiii și părinți care manifestau pașnic au fost gazați și împrăștiați cu tunuri de apă.

Sute de plângeri penale vor fi depuse pe numele acestei nulități pusă în diverse funcții de familia Firea și Pandele care controlează tot ce mișcă în București și Ilfov și nu permit ca pe teritoriile lor să fie proteste. Citește despre Clișeru, creierul naționalizării inițiate de Firea, Speranța Cliseru, cum a fost inculpată în dosarul Flota pentru vânzarea ilegală împreună cu Pandele a opt nave

Jandarmeria a anunțat astăzi că ei au executat ordinul semnat de Speranța Clișeru la ora 23.11.

3 COMENTARII

  1. Mitingul diasporei de la Bucuresti poarta pecetea Securitatii si Partidului, capabile de orice (evenimentele din 89, mineriadele).
    Se deduce foarte usor implicarea acestora din propaganda ce a precedat mitingul si pozitiile mercenarilor din media si alte organizatii.
    Felixescu & asociatii sunt cei mai buni.

  2. Daca jandarmii au exucutat ordinele nulitatilor si nu au respectat statutul lor , atunci ceva este in neregula.V-ati facut de rusine arma.Chiar si victime .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.