DISTRIBUIŢI
intră peste sluga lui firea cliseru

Procurorul General intră peste jandarmi și Speranța Clișeru, sluga lui Firea și Pandele care a semnat ordinul de evacuare a Pieței Victoriei

Președintele României a anunțat că i-a solicitat astăzi, 11 august a.c., Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, „demararea de urgență a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseară din Piața Victoriei din București.
De asemenea, Președintele Klaus Iohannis a solicitat Procurorului general stabilirea legalității intervenției și identificarea persoanelor și a gradului de implicare sau vinovăție a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute în Capitală. ”, se arată într-un comunicat al președinției.

Jandarmeria a anunțat astăzi de dimineață că ei au aplicat ordinul semnat de prefectul Capitalei, Speranța Clișeru, de evacuare a Pieței Victoriei, la ora 23.11. Probabil pentru evacuarea violentă va răspunde doar Clișeru dar pentru cantitățile impresionante de gaz lacrimogen aruncat în piață de jandarmii care nu au ținut cont că doar câțiva protestatari au fost violenți, în cauză s-au întocmit doar 8 dosare penale.

Detalii în articolul Jandarmeria confirmă că sluga lui Firea și Pandele a autorizat intervenția în forță asupra românilor

Clișeru, creierul naționalizării inițiate de Firea, Speranța Cliseru a fost inculpată în dosarul Flota pentru vânzarea ilegală împreună cu Pandele a opt nave

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că în cursul zilei de astăzi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu, fiind înregistrat dosar penal cu privire la modul de intervenție al jandarmilor și incidentele petrecute la manifestația din Piața Victoriei din București în cursul zilei de 10 august 2018, precum și în cursul nopții de 10 spre 11 august 2018.

De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București urmează să fie colectate inclusiv sesizările depuse la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic.

Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.

Foto:gazetabucurestilor.ro

4 ARII

  1. Condamnati pentru atentat la adresa zecilor de mi de demonstranti . Sa plateasca daune din banii lor si nu din banii publici.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.