Home Actualitate Judecătorii care au refuzat eliberarea lui Tate cer mai multe probe pentru...

Judecătorii care au refuzat eliberarea lui Tate cer mai multe probe pentru acuzația de viol

DISTRIBUIŢI

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti care au analizat dosarul fraţilor Andrew şi Tristan Tate consideră, cu privire la acuzaţia de viol adusă lui Andrew Tate, că „se impune administrarea de probe suplimentare, care să coroboreze declaraţiile persoanei vătămate şi să lămurească situaţia de fapt”.

Din documentele aflate la dosarul de la Curtea de Apel Bucureşti reiese că este nevoie de probe suplimentare care să se adauge declaraţiei femeii care susţine că a fost victima unui viol, presupusul autor fiind Andrew Tate.

„În ceea ce priveşte infracţiunile de viol reţinute în sarcina inculpatului T. A. E., în acord cu judecătorul de la instanţa de fond şi completul colegial de drepturi şi libertăţi consideră că se impune administrarea de probe suplimentare, care să coroboreze declaraţiile persoanei vătămate şi să lămurească situaţia de fapt”, se arată în încheierea de şedinţă a Curţii de Apel Bucureşti prin care magistraţii au prelungit mandatele de arestare preventivă pentru Andrew Tate, fratele acestuia şi complicele celor doi.

Din încheierea de şedinţă a Tribunalului Bucureşti din 23 ianuarie reiese vă fapta de viol de care este acuzat Andrew Tate s-ar fi produs în luna martie a anului trecut. „La data de ….03.2022, la Hotelul …din mun. …, inculpatul …, a constrâns-o pe persoana vătămată … prin exercitarea de presiuni psihologice şi verbale, augmentate de întregul context factual în care se regăsea, să întreţină relaţii sexuale normale şi orale cu acesta şi cu numitele … şi …”, este acuzaţia adusă de anchetatori şi reţinută în documentele instanţei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.