Acasă Actualitate Judecătorii îi dau dreptate lui Clotilde: ceea ce a făcut a fost...

Judecătorii îi dau dreptate lui Clotilde: ceea ce a făcut a fost perfect legal

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Bucureşti a hotărât că reorganizarea Primăriei Sectorului 1 realizată în luna decembrie 2020 la iniţiativa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, este legală. În sentinţa de astăzi, 23 septembrie 2022, instanţa a respins, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată formulată de mai mulţi foşti angajaţi ai structurilor administraţiei locale a Sectorului 1 desfiinţate prin reorganizare.

Reamintim că în data de 04 decembrie 2020 Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul iniţiat de primarul Clotilde Armand prin care au fost desfiinţate Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural.

„Erau instituţii în fruntea cărora erau instalaţi sinecurişti prin intermediul cărora se cumpăra presa pentru a mă denigra şi prin care se încredinţau contracte la preţuri supraevaluate: excursii electorale, 40.000 de tablete pentru elevi achiziţionate la preţ de Play Station 5, un număr de 200 de termoscanere cumpărate la un cost de patru ori mai mare decât preţul pieţei sau afacerea DALI- 71 de contracte date unei firme pentru studii de fezabilitate şi expertize tehnice realizate prin metoda copy-paste pentru care s-au plătit 8,8 milioane lei. Aceste afaceri sunt investigate în prezent de DNA”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Totodată, primarul Clotilde Armand a mai precizat că „reoganizarea a fost contestată în instanţă de sindicatul lui Dan Tudorache, iar acest proces a fost folosit ca pretext de consilierii PNL şi PSD să-mi blocheze proiectele. Justiţia le-a dovedit că se înşeală şi mi-a dat dreptate. Din nou.”

Sentinţa pronunţată astăzi de către instanţa de fond poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.