Acasă Actualitate Judecătorii nu l-au arestat pe bătăușul de la Spitalul Mioveni deși acesta...

Judecătorii nu l-au arestat pe bătăușul de la Spitalul Mioveni deși acesta furase și o mașină și o condusese fără permis

DISTRIBUIȚI

Judecătorii români au devenit de neînțeles: arestează preventiv fără milă funcționarii suspectați de luare de mită, trafic de influență sau abuz în serviciu cazuri în care pericolul social poate fi înlăturat prin simpla interzicere de a ocupa funcția din care a comis presupusa infracțiune, iar în cazul infracțiunilor cu violență, resping măsurile preventive, considerând că nu există niciun pericol social.
Agresorul medicului bătut la camera de gardă a Spitalului din Mioveni va fi judecat sub control judiciar, conform deciziei judecătorilor argeșeni. Agresorul i-a aplicat o directă de dreapta medicului iar după ce acesta a căzut i-a aplicat dezlănțuit și trei lovituri de picior. Scandalul a început când la camera de gardă a spitalului din Mioveni s-au prezentat doi bărbaţi. Păreau băuţi şi susţineau că unul dintre ei a fost lovit de maşină. Doctorul a examinat pacientul în camera de control şi l-a rugat pe amicul acestuia să aştepte pe hol. Supărat că doctorul nu i-a găsit nicio zgârietură prietenului său, tânărul s-a năpustit ca un animal asupra medicului. Doctorul și-a scos certificat medico-legal, având nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.
Polițiștii au descoperit că agresorul, în urmă cu an a furat o maşină şi s-a urcat la volanul acesteia, deşi nu avea permis de conducere.
Cu toate că tânărul este multiplu infractor, judecătorii au considerat că nu reprezintă un pericol public pentru societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.