Acasă Actualitate Judecătorul CCR Lăzăroiu a făcut încă o victimă: Consiliera prezidențială Simina Tănăsescu...

Judecătorul CCR Lăzăroiu a făcut încă o victimă: Consiliera prezidențială Simina Tănăsescu a demisionat

DISTRIBUIȚI

Președinția României a anunțat astăzi că Simina Tănăsescu a demisionat în urma scandalului declanșat de judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, care a acuzat-o de presiuni la adresa sa.

„În ultimele zile, în spațiul public au apărut speculații cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curții Constituționale, ca urmare a unei discuții purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu. Administrația Prezidențială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni și sunt complet neadevărate acuzațiile aduse în acest sens.

Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curții Constituționale, pentru a nu prejudicia instituția Președintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., Președintelui Klaus Iohannis demisia din funcția de consilier prezidențial.”

Citește și VIDEO: Ce minciună a spus judecătorul Lăzăroiu la Antena 3 și cum îl va băga la închisoare pe cel care l-a avertizat că ÎCCJ a emis mandat de interceptare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.