Acasă Actualitate La parchetele din tara ploua cu destituiri

La parchetele din tara ploua cu destituiri

DISTRIBUIȚI

Seria destituirilor, deschisa luni, atunci cand au fost eliberati din functie prim-adjunctul si adjunctul procurorului general, a continuat si ieri. Astfel, prin ordine ale ministrului justitiei, Rodica Stanoiu, si ale procurorului general al Romaniei, Tanase Joita, au fost eliberati din functii Ioan Berghezan, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Sibiu, si Ovidiu Silaghi, procuror-sef al Sectiei judiciare. In locul lui Silaghi a fost delegata Mihaela Bunea, procuror la Parchetul Tribunalului Sibiu.

La Parchetul Tribunalului Hunedoara a fost eliberat Ioan Moca, din functia de prim-procuror. In locul acestuia a fost delegat procurorul Tiberiu Medeanu.

Alexandru Codescu a fost numit procuror general al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti. Prim-procurorul adjunct al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, Tiberiu Bidu, a fost eliberat din functie.

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Ploiesti, Liviu Tudose, a fost eliberat din functie si numit prim-procuror al Parchetului Tribunalului Ploiesti. Tiberiu Nitu a fost avansat, din functia de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Ploiesti, fiind numit sef al aceluiasi parchet.

Prim-procurorul Constantin Placinta, de la Parchetul Tribunalului Prahova, a fost schimbat din functie, fiind numit ca procuror la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.

Cauza destituirilor o constituie, conform Parchetului General, -disfunctionalitatile si neajunsurile manifestate in activitatea de conducere-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.