Acasă Actualitate Legătura cu totul neașteptată dintre Andrew Tate și Monica Tatoiu

Legătura cu totul neașteptată dintre Andrew Tate și Monica Tatoiu

DISTRIBUIȚI

Pe Monica Tatoiu o știe toată România ca fiind fosta șefă de la Oriflame. Dar puțini știu că Tatoiu a fost o vedetă adevărată în capitală înainte de 1989 fiind unul din cei mai buni profesori care ofereau meditații la matematică pentru admiterea la facultate. Mulți părinți spun că era chiar cea mai bună, rata de intrare la Automatică și Electronică unde erau examenele de admitere cele mai grele, fiind de 100% pentru copiii meditați de ea.
În 2010, Monica Tatoiu a anunțat la televiziune că s-a vindecat de cancer după ce un domn de la Reșița a sunat-o după o emisiune TV i-a dat o rețetă, pe bază de polen pe care o încercase și fratele dânsului. Detalii AICI.
13 ani mai târziu, o altă vedetă, Andrew Tate anunța zilele trecute pe Twitter după ce presa a speculat că ar avea o tumoare canceroasă la plămâni, că înainte de a fi arestat a făcut un control obișnuit în Dubai și că doctorii i-au spus că nu înțeleg cum de supraviețuiește fără tratament și că de fapt medicii nu înțeleg secretul din Wudan.

Așadar cei doi oameni aparent foarte inteligenți s-au vindecat amândoi de cancere imaginare, unul cu o rețetă din Reșița, altul cu o rețetă din Wudan. Nu-i așa că marile spirite se întâlnesc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.