Home Actualitate Legătura dintre Anamaria Prodan și frații Tate

Legătura dintre Anamaria Prodan și frații Tate

DISTRIBUIŢI

Într-un acces de furie, Anamaria Prodan a cerut eliberarea fraților Tate din arest.

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu ca cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.”. 

O anchetă se poate desfășura doar în conformitate cu Codul de Procedură Penală din țara noastră și arestarea preventivă se poate lua, de exemplu, când inculpatul încearcă să influenţeze un alt participant la comiterea infracţiunii, un martor ori un expert sau să distrugă, să altereze, să ascundă ori să sustragă mijloace materiale de probă sau să determine o altă persoană să aibă un astfel de comportament. Totodată traficul de persoane este enumerat la infracțiunile pentru care legiutorul a prevăzut posibilitatea arestării preventive pe durata perioadei în care procurorii documentează ancheta. Restul infracțiunilor pentru care se poate cere arestarea preventivă sunt: trafic de stupefiante, trafic de arme, acte de terorism, spălare a banilor, falsificare de monede ori alte valori, şantaj, viol, lipsire de libertate, evaziune fiscală, ultraj, ultraj judiciar, o infracţiune de corupţie, o infracţiune săvârşită prin mijloace de comunicare electronică sau o altă infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de 5 ani ori mai mare.

Surse din apropierea Anamariei Prodan ne-au declarat că aceasta este nemulțumită că presa mondenă nu mai scrie deloc despre telenovela ei cu fostul soț și noul copil al acestuia făcut cu o femeie foarte frumoasă și mult mai tânără decât Anamaria Prodan.

2 ARII

  1. Aceasta Odett voia sa candideze la presedintia Romaniei, ! dute in Dubai acolo iti este locul! nu ne-a fost deajuns un adormitesein und tutesein ???Ne am saturat de dintati !

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.