Acasă Politic De când nu mai împarte funcții, nicio tinerică nu-l mai vrea pe...

De când nu mai împarte funcții, nicio tinerică nu-l mai vrea pe flaușat: e libidinos

DISTRIBUIȚI

După ce presa mondenă a scris că Liviu Dragnea ar fi început o nouă relație cu o altă tânără politiciană, aceasta a replicat indignată:

Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, este declarația pe care O.L. a acordat-o în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

După ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea a prins-o pe fosta iubită Irina care îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios

După despărțirea de Dragnea,  Irina a anunțat că e gata să-și opereze sânii și promite să nu-l șantajeze pe Daddy dacă el n-o mai vrea și și-a găsit un iubit cu și mai mulți bani și doar cu 25 de ani de nai mai mare decât ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.