Acasă Actualitate Irina anunță că e gata să-și opereze sânii și promite să nu-l...

Irina anunță că e gata să-și opereze sânii și promite să nu-l șantajeze pe Daddy dacă el n-o mai vrea

DISTRIBUIȚI

Iubita tinerică a fostului președinte PSD a decis să iasă public să explice de ce a părăsit-o politicianul după 8 ani de relație, perioadă în care Dragnea a și divorțat de mama copiilor săi. Faptul că dintr-o simplă secretară Irina a ajuns să învârtă banii cu lopata doar prin faptul că a devenit amanta celui mai puternic om din România la acel moment, personajul care a nominalizat trei premieri, face toate aceste declarații și sms-uri, unele penibile, altele chiar stupide, să fie de interes public. Nu poate fi de interes privat faptul că Irina Tănase l-a însoțit pe Liviu Dragnea într-o delegație parlamentară în Elveția fără a avea vreo calitate, detalii AICI sau că a cheltuit 350.000 de Euro doar în 2019 deși conform declarației de avere nu avea acești bani. Detalii AICI.

În urmă cu o săptâmână, Liviu Dragnea a plecat de acasă și i-a trimis într-o noapte Irinei prin SMS toate conversațiile cu tentă financiaro-sexuală deja celebre și pe care le puteți citi în articolul „Irina îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios”. Cum Dragnea nu a mai putut fi contactat, Irina Tănase i-a transmis mesaje prin intermediul ziarului Gândul, asigurându-l că dacă acesta nu mai vrea să revină ea nu-l va șantaja:

„Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îl voi obliga niciodată să mă iubească dacă

Citește și Cum le-a lucrat Irina Tănase pe fostele lui Dragnea?

nu mai are puterea să simtă acest lucru. (…) Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”

Desigur că Irina nu e singură pe lume, așa cum chiar ea recunoaște. Să vedem dacă orgoliul ei călcat în picioare de cel care a dat mesajele cu tentă sexuală ziarului Cancan o va face să răbufnească după ce persoanele din „apropierea” ei i-au sugerat că de fapt Dragnea a vrut să scape de ea.

Așteptăm dezvăluirile Irinei care poate ști destule despre Daddy.

5 COMENTARII

 1. ȘI CE INFORMATII AȘTEPTAȚI DE LA IRINA TĂNASE BĂI SECURIȘTILOR ORDINARI DE LA CURENTUL? SĂ VĂ BATĂ BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI DE SECURIȘTI MIZERABILI TRĂDĂTORI DE NEAM ȚARĂ ȘI CREDINȚĂ CARE SUNTETI LA ACEST ZIAR CURENTUL.

 2. Pentru patriotul si crestinul ortodox
  Ce treaba au cu Romania si ortodoxia romania eventualele dezvaluiri ale Irinei mai diliule,ori te pomenesti ca Livache este aparatorul ortodoxiei din Romania si al statului Roman.
  In alta ordine de idei degeaba a facut Irina declaratiile astea disperate pentru ca mustaciosului sau moshului cun io spune ia in intimitate cu iubitul ei lui Dragnea nu i-a fost greu sa isi gaseasca alta Irina,Corina,Alina sau cum so fi numind viitoarea noua dragoste a lui L.Dragnea.

 3. Livache încornorat și cu banii luați !. Câtă minte îți trebuie să te
  încurci cu o fufă mai tânără cu 31 de ani. Ce a crezut el că toată
  perioada cât a stat la mititica, ea se ducea la biserică să se roage pentru
  sănătatea lui ?! Dacă în tinerețe ai fost taur comunal, acum Boșo ești
  precum Cocollino, moale și pufos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.