Acasă Actualitate Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a încetat din viață infectat cu SARS...

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a încetat din viață infectat cu SARS COV 2

DISTRIBUIȚI

Chitaristul şi compozitorul Adi Bărar, fondator al trupei rock Cargo, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, potrivit unui anunţ făcut pe pagina de Facebook a grupului timişorean. „Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021”.

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, fusese internat pe 23 februarie după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. El avea şi unele afecţiuni mai vechi, astfel că medicii l-au internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara.

Trupa Cargo a transmis pe 25 februarie un mesaj pe pagina de Facebook a formaţiei.

”Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, au transmis cei de la Cargo. Sute de mesaje de încurajare au fost postate din partea fanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.