Acasă Actualitate Liviu Pop e pe făraș: premierul interimar a refuzat să adopte hotărârea...

Liviu Pop e pe făraș: premierul interimar a refuzat să adopte hotărârea privind sporurile salariale în învățământul preuniversitar

DISTRIBUIȚI

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat luni, la Târgu-Jiu, că joi va fi dată Hotărârea de Guvern care va reglementa toate sporurile în sistemul de învăţământ preuniversitar. Liviu Pop a revenit ieri pe Facebook cu anunțul către toate cadrele didactice, trumfător, că în ședința de Guvern din 25 ianuarie 2018, se va vota „PROIECTUL de HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiţii de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din familia ocupațională „ÎNVĂȚĂMÂNT”.
Numai că pe ordinea de zi a ședinței de guvern de astăzi nu apare nicio astfel de hotărâre, ceea ce înseamnă că Pop e pe făraș și Fifior nu-i mai semnează inițiativele, pentru ca ministrul agramat să nu-și mai aroge merite închipuite în fața profesorilor.
Liviu Pop este atât de disperat să rămână ministru încât a pus pe cineva să lanseze o petiție online, neasumată, pentru ca el să nu fie schimbat din funcție. E puțin probabil ca petiția să fie concepută de Pop pentru că ea nu are greșeli gramaticale.
Petiția a fost declarată ca fiind demarată de „profesorii învăţământului preuniversitar”, prima persoană care a semnat-o fiind Raluca Andrada Simu, consilier parlamentar la cabinet senator Liviu Pop, Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.