Acasă Actualitate Lumea lui Kafka în România: Polițiștii anchetează dacă pacienții cu COVID au...

Lumea lui Kafka în România: Polițiștii anchetează dacă pacienții cu COVID au voie să aplaude, să cânte și să danseze în spital

DISTRIBUIȚI

10 persoane, cadre medicale şi pacienţi, TOȚI infectaţi cu coronavirus, apar într-un filmuleţ postat pe Facebook în timp ce bat din palme, dansează şi cântă o melodie cu refrenul “Hai, hai, hai la Botoșani, hai, hai, cu salvarea hai”.
Totul s-a petrecut pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoşani, unde oamenii au cântat la unison aşa-numitul “imn COVID”. Secvenţele video au fost postate pe reţelele de socializare, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani s-au autosesizat.
Ancheta se desfăşoară in rem, urmând ca fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă să fie identificată şi audiată, conform Agerpres.
“Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.
E clar, lumea imaginată de Kafka poate fi întâlnită și în zilele noastre: adio terapie neconvențională prin muzică sau dans.

Legile imbecile, fără definiții exacte, date de politicieni lasă noilor milițieni posibilitatea să te bage la arest pentru orice li se năzare.

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia 😭😭😭😭

Publicată de Cristina Vornicu pe Vineri, 8 mai 2020

1 COMENTARIU

  1. Nimic imoral sau ilegal in filmuleț. Salonul pare curățel dar parca-i din anii 50 in URSS. N-aș vrea sa fiu in locul bieților infectați nevoiți să trăiască acolo săptămâni la rând. S-a creat un fel de familie ad hoc. Sper că dosarul deschis se va clasa, că „organili” mai au un dram de minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.