Acasă Actualitate Mahalagioaica Firea își instigă subalternii să-l bată și să-l înjure pe Tudor...

Mahalagioaica Firea își instigă subalternii să-l bată și să-l înjure pe Tudor Chirilă pentru că și el a pălmuit în martie un bărbat

DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu câteva zile însăși Firea zbierase la un protestatar amenințându-l că va divulga informații despre el, ieri un angajat al unei parcări din București l-a amenințat și înjurat pe Tudor Chirilă: ‘Te mănâncă pielea? Pleacă în p…. mă-tii de aici’

Compania Municipală Parking Bucureşti răspunde în numele Gabrielei Firea după ce Tudor Chirilă a anunţat că a depus plângere penală pe numele unui angajat al Primăriei care l-a jignit şi l-a ameninţat. Compania precizează că a realizat o anchetă internă care a stabilit că angajatul nu jignise nicio doamnă așa cum susținuse Tudor Chirilă prin urmare acesta este nevinovat. Comportamentul angajatului față de Chirilă nu constituie o problemă pentru că și Chirilă a pălmuit un om în luna martie. Mesajul pentru subalternii lui Firea e clar: înjurați-l, amenințați-l că nu pățiți nimic. Să vedem încă dacă așa va considera și poliția. Iată comunicatul instigator la violență pentru ca toți angajații primăriei să-l amenințe și să-l înjure pe cântăreț:
„În urma postării pe pagina de facebook a domnului Tudor Chirilă a unor imagini care surprind o altercație verbală dintre acesta și un angajat CMPB S.A., facem următoarele precizări:

Compania Municipală Parking București S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare. Pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre.

În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu”,  se arată în comunicatul care pare dictat chiar de mahalagioaica Firea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.