Acasă Actualitate Video: Angajat isteric al Primăriei îl amenință și înjură pe Tudor Chirilă:...

Video: Angajat isteric al Primăriei îl amenință și înjură pe Tudor Chirilă: ‘Te mănâncă pielea? Pleacă în p…. mă-tii de aici’

DISTRIBUIȚI

Supărat că Tudor Chirilă a participat la mitinguri în Piața Victoriei și PSD-ul a pierdut alegerile, un angajat de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei l-a înjurat și amenințat pe cunoscutul activist, după ce acesta a intervenit în apărarea unei femei care la rândul ei fusese înjurată de același bărbat.

Artistul i-a scris un mesaj Gabrielei Firea pe pagina lui de Facebook „Ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc? PS. Mă aflu la poliție (sectia 1) unde am făcut plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv”, a scris Chirilă.

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019

1 COMENTARIU

  1. Se pare că la primăria Capitalei toţi au câte o sârmă, dacă nu la maţe precis la cap ce-i irită şi-i transformă în mitocane, mitocani etc etc etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.