Acasă Politic Analist după decizia CCR: ‘Oamenii din componența BEC vor primi 190 de...

Analist după decizia CCR: ‘Oamenii din componența BEC vor primi 190 de lei zilnic, fără să presteze ceva’

DISTRIBUIȚI

Analistul politic Cristian Hrițuc dezvăluie efectele economice ale deciziei Curții Constituționale de a amâna validarea referendumului. Hrițuc spune că reprezentanții BEC vor fi plătiți în continuare cu 190 de lei pe zi până când BEC își va înceta activitatea.

„Nu știu de ce Curtea Constituțională a amânat validarea referendumului, ce era așa greu de judecat, dar știu că a făcut fericiți vreo sută de oameni. Membri BEC vor fi plătiți în continuare cu 190 de lei pe zi, până la data în care BEC își va înceta activitate. BEC nu poate înceta activitatea până CCR nu se pronunță. Dăcă CCR mai sta două luni până să se pronunțe, oamenii aia din componența BEC vor primi bani, zilnic, fără să presteze ceva. 190 de lei pe zi. Trai neneacă”, a precizat consultantul politic Cristian Hrițuc pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Pentru eliminarea deficienţelor existente in aplicarea JUSTITIEI in Ro este necesară, DEPOLITIZAREA (decuplarea ei de sistemul politic ticalosit) sau respingerea amestecului deciziei politice in functionarea sistemului judiciar.
    Normalizarea activităţii C.C.R. impune următoarele modificări;
    – nr. membrilor să fie mărit de la 9 la 11, vârsta acestora să nu depăşească 65 de ani;
    – membrii să fie alesi pentru o perioadă de cel mult 5 ani, un singur mandat;
    – 8 din nr. total de 11 membrii, să fie desemnaţi de către cele 16 Curţi de Apel din România (prin unul din algoritmii existenti, fie primele 8 C.A. în primul mandat şi urmatoarele 8 în al doilea mandat, fie grupate câte două Curţi de Apel să-şi desemneze în comun cate un candidat de fiecare data), 1 candidat să fie desemnat de I.C.C.J. şi 2 din partea senatelor Universităţilor de Drept din Romania care se clasează în primele 2 locuri oferite de numărul mai mare de absolvenţi admişi la I.N.M. în ultimii 5 ani;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.