Acasă Actualitate Pintea a publicat un ordin despre care spune că ar elimina angajările...

Pintea a publicat un ordin despre care spune că ar elimina angajările clientelare

DISTRIBUIȚI

„Astăzi a apărut în Monitorul Oficial publicat Ordinul de ministru 895 privitor la exercitarea profesiei de medic, medic stomatolog sau farmacist pe teritoriul României. De asemenea, în zilele următoare vor fi publicate în transparenţă decizională Legea profesiilor medicale, precum şi acea metodologie de organizare a concursurilor pentru medicii şi personalul medical , metodologie care are la bază un singur criteriu-meritocraţia”, a anunțat Sorina Pintea.

„Publicarea acestui Ordin şi elaborarea acestei metodologii este un răspuns la întrebările pe care de foarte mulţi ani le adresăm tuturor sindicatelor, spitalelor astfel încât să eliminăm angajările pe bază de orice altceva în afară de meritocraţie”, a conchis ministrul.

Studiind ordinul la care se referă Pintea observăm că acesta de fapt înșiruie actele pe care trebuie să le depună un medic pentru concurs: diploma, cazierul etc. Chiar au devenit amuzante declarațiile membrilor guvernului care cred că toți românii sunt mai proști decât ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.