Acasă Actualitate Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore

Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore

DISTRIBUIȚI

Coada de la Sala Palatului se întinde pe câteva zeci de metri. Oamenii așteaptă aproximativ un sfert de oră până să intre într-unul cabinetele deschise non-stop.
La Maratonul Vaccinării care se desfășoară în două locații, la Sala Palatului (10.160 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională (5.906 persoane vaccinate);peste 1.200 de voluntari, participă 1200 de voluntari, iar vaccinul administrat în cele 50 de fluxuri de vaccinare este Comirnaty produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.
Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Maratonul a început vineri la ora 16.00 și se va termina luni la ora 8.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.