DISTRIBUIŢI

Mare este gradina ta Doamne caci credeam ca le-am vazut si auzit pe toate in ceea ce priveste incompetenta deja notorie a dlui Arafat (caci „doctor” de mult nu mai putem sa-i spunem).
Ultima emanatie a megalomanului anterior mentionat este documentul de mai sus, desigur cu valoare de „ordin”, asa cum s-a obisnuit posesorul adevarului absolut dl. Arafat.
Considerandu-se deja unicul cunoscator al Adevarului medical si recunoscut ca atare de toate guvernarile Romaniei de pana acum, Comandantul Suprem in infinita sa intelepciune se indreapta acum impotriva bietilor pacienti bolnavi de Covid cat si, mai ales, impotriva propriilor „soldati”, medicii din UPU-rile din Bucuresti.
Prin ordinul semnat de „locotenentul” sef al Arafatului , Dr. Calin Alexandru (alt personaj ciudat creat de Arafat si despre care va vom povesti intr-un articol viitor) sunt detasati la Spitalul modular Pipera, medici urgentisti, din anumite spitale bucurestene. Si pentru ca era/este in directa organizare a Arafatului (asa cum reiese macar din interviurile televizate ale Comandantului Actiunii) acesta loveste din nou….
In primul rand, loveste direct in medicii UPU din Bucuresti, deja epuizati, multi contaminati Covid, cu familii in prag de destramare datorita respectarii juramantului lui Hipocrate de a nu-si abandona pacientii. El aplica motto-ul Legiunii Straine -marche ou crève (mergi ori crapa!) propriilor medici din subordine.
Reamintim ca din lista de spitale care TREBUIE sa delege personal se numara Sf.Ioan (spital integral Covid unde prin „grija diabolica” a Arafatului a fost atinsa capacitatea maxima a spitalului cu pacienti Covid, indiferent de specificul sectiilor dar si dublata capacitatea UPU care este si blocat desi conform legii pacientii pot stagna doar 6 ore in UPU). Mai rememoram doar imaginile din mass-media cu UPU din Spitalul Bagdasar -plin in ambele sale unitati UPU, dar si cele din Spitalul Pantelimon cu pacienti asezati pe jos, intre paturi, postate pe o retea de socializare de insasi sefa de UPU disperata de lipsa de implicarea a sefilor sai directi.
Practic, din acelasi numar de medici, deja depasiti de evenimentele in derulare, sefii de UPU, trebuie sa delege, in ture de 12 ore aceiasi medici care, fie sa faca ture suplimentare in Pipera, in afara normei de munca, fie sa-i delege din spitalele de angajare, de la capul pacientilor deja in ingrijire, sa satisfaca megalomania organizatorica a „Arafatului & colab. „.
De dragul prezentarii Spitalului modular Pipera ca un succes mediatic, in nepriceperea sa si necunoasterea legislatiei, Arafatul uita/omite/nu stie ca decizia logica era sa delege acest tip de personal din tara, din zonele cu focare de anvergura scazuta si nu sa osandeasca la cazne medicii UPU doar din anumite spitale din Bucuresti. Condamnam astfel lipsa de viziune si solutii a celui care nu poate preciza nici macar ce criterii au stat la baza nominalizarii doar a unor spitale pentru a detasa personal desi exista si altele ce au personal specializat, dupa cum nu poate preciza de ce doar 2 spitale au fost transformate integral Covid si mai ales…de ce?
Pentru dezinteresul vadit fata de pacienti, pentru evidentul comportament de beneficiu mediatic si atitudine de Comandant Suprem, putem sa-i reiteram si domniei sale, motto-ul pe care il apreciaza in mod deosebit
„Marche ou creve” Monsieur Arafat…

1 COMENTARIU

  1. Îmi „place” ? maxim asta cu „resuscitarea” pacientilor Covid; e minunat să fi Coordonat de un pseudo-doct în a carui minte singura stiință a medicului TI-st sau UPU este abordarea Stopului cardiac si Resuscitarea.
    Cred că și cea mai îndepărtată rudă a celui mai „incult” pacient Covid știe evoluția acestei boli, în care nu moare nimeni SUBIT de Stop cardiac și nici de RESUSCITARE nevoie n-are.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.