Acasă Actualitate Marian Godină îi răspunde lui Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii...

Marian Godină îi răspunde lui Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, în cazul mașinii cu numărul MUIEPSD

DISTRIBUIȚI

Polițistul Marian Godină reacționează la mesajul postat de purtătorul de cuvânt al Brăgăzii Rutiere, care a scris că cei care jignesc poliția să apeleze în viitor la „popi, vecini și rude”, și spune că i-ar plăcea ca la bancomat, la salariu, să-i apară mesajul ”aici nu e bani, mergi la un popă”.

”Pagina de Facebook a Poliției Române a ajuns să aibă recenzii de 1.6 din 5. Era de așteptat și am spus de la început că urmările acestei situații vor fi decontate de Poliție. Colegii de la București au gestionat foarte prost situația și continuă să se afunde, în loc să reacționeze cu calm și cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu știu. Trist e că, citind review-urile de o stea, am văzut că foarte multe sunt scrise până și de polițiști. M-a iritat rău să văd de dimineață acest review lăsat de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Brigăzii Poliției Rutiere pe pagina Poliției Române. Citește continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.