DISTRIBUIȚI
dna central

În toată nebunia din ultimele zile o știre a trecut „la și altele” deși ea conține o lovitură năpraznică pentru familia Cosma: cea anunțată de șefa interimară a DNA: ca urmare a efectuării controlului dispus la Serviciul Teritorial Ploiești, au fost identificate dosarele penale în care procurorii din cadrul Serviciului desfășoară activitatea de urmărire penală în cauze care privesc, indiferent de calitatea lor procesuală, pe Vlad Cosma, Andreea Cosma și Mircea Cosma și pentru a nu exista suspiciuni cu privire la imparțialitatea procurorilor care efectuează urmărirea penală în dosarele respective, procurorul șef al DNA, Anca Jurma, a dispus preluarea de către Structura centrală a acestor dosare.
Aceste cuvinte au lovit năpraznic membrii familiei Cosma care au crezut că scapă de răspunderea penală și vor primi clasare.
Când au înțeles, adică ieri, că au fost folosiți de Sebastian Ghiță în încercarea lui de a obține respingerea extrădării, obiectiv îndeplinit, și că dosarele lor nu vor fi clasate pe seama circului mediatic, astăzi Andreea Cosma s-a prezentat la Parchetul General și a mai depus, tot la procuroarea Elena Iordache, desigur, noi plângeri penale împotriva lui Lucian Onea și a procuroarei DNA Giluela Deaconu.
Gurista a explicat la ieșirea de la Parchet: „O nouă plângere penală care privește o extindere cu privire la inculpatul Onea, pentru săvârșirea de noi fapte și cu privire la noi fapte. Am scris referitor la Diaconu că a săvârșit fapte similare: represiune nedreaptă și cercetare abuzivă. A apărut un articol de presă, pe data de 29, cu nişte înregistrări făcute în sediul DNA Ploieşti. O discuţie între Răzvan Alexe şi poliţistul judiciar Florea Gabriela, în care Răzvan Alexe spune că a fost pus de procurorul Giluela Deaconu să planteze o probă în dosarul fostului senator Volosevici”, a explicat Andreea Cosma.
Doamna deputat care și-a uitat furoul într-o cameră de hotel unde a fost invitată de procurorul Negulescu a absolvit Dreptul și face legi pe care noi le respectăm dar nu face diferența între plângere penală și denunț penal. Doamnă, dacă un procuror a cercetat abuziv altă persoană decât pe tine și tu anunți autoritățile se cheamă denunț, nu plângere! Înțelegi, denunțătoare mică?

 

1 COMENTARIU

  1. Nu ma intereseaza cazul Cosma in mod special, dar ca principiu, daca ceea ce a facut ea se cheama denunt atunci orice informatie de presa se poate chema tot asa, mai ales daca se sesizeaza autoritatile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.