Acasă Actualitate Marius Manole renunta la decoratia primita de la Iohannis

Marius Manole renunta la decoratia primita de la Iohannis

DISTRIBUIȚI

Actorul Marius Manole va renunța la Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler categoria D, „Arta spectacolului”, primit în anul 2016.

Anunțul a fost făcut de Marius Manole, pe Facebook.

Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul
în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De
asemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării.
ps. Plec sa joc in seara asta RICHARD3, sa mai spui Shakespeare nu e actual…”, a conchis Manole

3 COMENTARII

 1. Cand omul de cultura doamna Oana Pelea alege sa emigreze si ne semnaleaza ca omul pe care l a votat klaus Werner Johannis nu este decat o iluzie a corectitudinii, muncii, seriozitatii, daruirii neconditionate fata de cea mai importanta functie din statul numit inca Romania am avut un mic declic, si asta pentru ca o spune un intelectual.
  Cand un alt intelectual de data asta domnul Marius Manole- beneficiar al unei distinctii onorante din statul roman se delimiteaza de imaginea actualului presedinte pe care-l caracterizeaza in cuvinte extrem de dure pentru functia prezidentiala , atunci incepi sa -ti dai seama ca exista o tensiune formidabila acumulata in societate, si nu trebuie sa fii Vasile Dancu ca sa-ti dai seama de derapajul sau hiatusul de comunicare intre clasa politica si cetatenii din Republica Romania.
  Cand in plina epoca psd-ista acel lider absolut de la PSD respectiv LIVIU DRAGNEA si primul ministru de atunci VIORICA VASILICA DANCILA au decis de la sine putere, si in cel mai vadit dispret au afirmat public pe mijloacele de informare ca refuza sa implice Romania in ancheta europeana derulata de Ungaria, Cehia si Polonia cu privire la dublu standard alimentar practicat de tarile bogate din Vest ce controleaza de facto comertul din supermarketurile din Romania, ma*m intrebat de ce tace al nostru Presentie KWI, si sincer e o tacere malefica de atunci.
  Cand mai recent, acum cateva zile se prezentau imagini exact pe subiectul de mai sus cu rezultatul unei campanii de de controlate efectuate de conducerea Autoritatii Nationale Pentru Protectia Consumatorului prin aceleasi lanturi de hypermarketuri controlate de actionariat strain pentru produsele din carne inaintea sarbatorilor de iarna, iar televziunile prezentau pe larg disfunctiile majore si pericolul la adresa sanatatii publice, parca am simtit ca statul roman isi apara cetatenii.
  Dar surpriza, a venit un comisar ne-o european un anume Breton, cetatean francez ca sa vezi, primul ministru Catzu – omul pentru care KWI l a sustinut necondutionat, ca sa vezi il destituie exact pe ce care in practica isi dovedise prin fisa postului ca era corect si ca sa vezi manifesta empatie pentru drepturile si libertatile cetatenilor romani.
  Si ca sa inchei, au avut dreptate intelectuali ca Oana Pelea, Marius Manole cu privire la loailitatea actualui nostru presedinte KWI fata de proprii sai cetateni , sau poate cine stie el este plecat prin Florida la o partdia de golf si nu -i mai pasa ca statul roman este incapabil sa mai aibe parghii de control pentru a-si proteja in Romania conationalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.