Acasă Actualitate Medic chirurg: Eliberați spitalele de pacienții cu Covid-19! Tratați-i în spitalele modulare...

Medic chirurg: Eliberați spitalele de pacienții cu Covid-19! Tratați-i în spitalele modulare care stau goale

DISTRIBUIȚI

Medicul Victor Eșanu, președintele Camerei Federative a Sindicatelor Medicilor din România și angajat la Ambulatoriul de Boli Infecțioase din Cluj cere „redeschiderea imediată a tuturor spitalelor” și mutarea pacienților cu Covid-19 în spitale modulare.

„E dramatic fiindcă cei mai mulți bolnavi au rămas fără asistență medicală în ultimele luni. Nu era nimeni pregătit pentru această epidemie. Eu atrag atenția doar că, dacă va fi un al doilea val, va trebui să găsim alte soluții, să nu mai fim nevoiți să lăsăm oameni cu cancere, cu infarct, cu accidente vasculare, fără asistență medicală. Apoi e nevoie de o reformă clară în Direcțiile de Sănătate Publică, fiindcă după debutul epidemiei în România, directorii și mulți epidemiologi din direcții au dispărut în ceață, or ei trebuiau să fie în linia 1, să ne învețe ce și cum să facem, să ne îndrume, să ne organizeze secțiile, cum facem un circuit aici, cum facem pe dincolo. Trebuie pregătite cadre epidemiologice nu doar de formă, nu doar de prietenii și amicii celor care conduc județele, ci chiar de oameni care se pricep la epidemiologie”, spune medicul pentru G4Media.ro. citește continuarea pe g4media.ro.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai important lucru spus: „Oamenii susțin sistemul de sănătate cu banii lor și au dreptul la tratamente și au nevoie de tratamente”! Deci gasca de mafioti politici Klaus-Lucovid-Nelu-Vela-Predoiu AU REFUZAT PACIENTILOR DREPTUL LA TRATAMENT MEDICAL! Asta se numeste CRIMA, daca omul a murit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.