DISTRIBUIŢI

Pe 01 februarie, fără vreun avertisment, modulul e-factura a fost mutat din SPV într-o aplicație separată. Utilizatorii care până atunci reușiseră să se familiarizeze cu transmiterea și descărcarea e-facturilor s-au trezit joi dimineață că butonul e-factura se accesează separat și nu prin SPV așa cum s-a făcut în luna ianuarie.

Și deși până atunci accesau SPV fără sincope, o parte din utilizatori au constatat că nu pot accesa noua aplicație e-factura.
Au dezinstalat și reinstalat softul de semnătură, au intrat incognito, au încercat toate browserele disponibile dar degeaba.

Mesajul întors de aplicația ANAF după selectarea certificatului digital și introducerea credențialelor de semnare a fost că „pagina nu poate fi accesată” și imediat o nouă fereastră de semnare a documentului s-a deschis, încercarea de conectare intrând într-o buclă: deschidere fereastră, introducere de parole, imposibilitate de conectare.
Când utilizatorul abandonează conectarea, aplicația ANAF întoarce mesajul că certificatul nu a fost prezentat și recomandă utilizatorului să transmită un email cu capturile de ecran la admin.portal@mfinante.ro, adresă de e-mail de fapt desființată.

În rest, ministrul Boloș e mândru de sine și anunță zilnic numărul de facturi înregistrate prin e-factura de parcă până acum contribuabilii nu declarau lună de lună toate facturile emise, doar că într-o declarație lunară sau trimestrială. Despre bieții antreprenori care nu mai știu pe unde să scoată cămașa, Boloș spune, în timp ce el umblă cu o agendă mare în care scrie cu pixul, că trebuie să se digitalizeze. Doar ei, el, suficientul, nu!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.