Acasă Actualitate Mesajul Sorinei către asistenții maternali care au îngrijit-o

Mesajul Sorinei către asistenții maternali care au îngrijit-o

DISTRIBUIȚI

Sorina li se adresează celor care au crescut-o cu „doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămât“, transmiţându-le următorul mesaj:

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt, Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul mai scurt de un minut.

M-ati intrebat ce mai face Sorina. Foarte bine! Dar are o mare temere si o mare rugaminte.

Publicată de Nadina Ioana Dogioiu pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

2 COMENTARII

  1. Dacă are pe cine educa !… Ar fi bine ca mesajul ăsta să fie dat de toate posturile de TV care făceau atâta vâlvă și creau atâta isterie în mase. Oricum, eu îi admir pe cei doi părinți adoptivi . Pe lângă faptul în sine de a adopta un suflet de om dar și piedicile aparent interminabile din partea statului,sincer eu aș fi renunțat în final văzând atâta imbecilitate și atâția „voluntari” organizatori de mișcări de stradă ,cu -mai mult sau mai puțin – vecini tembeli făcând spume la gură și care sub lozinca spiritului civic nu-și lătrau decât invidia sau prostia . Deasemeni ,atacat de atâți așa ziși jurnaliști ,în fapt mulți dintre ei simpli cretinei cu legitimație, dar și de indivizi „cu greutate,vere !” ca de-alde Gâdea și mulți alții ca el, cărând asistenții maternali pe la talk show-uri de aiurea cu acuze atât de aberante încât rămâi siderat de ce poate scorni o minte odihnită ,eu cu durere trebuie să recunosc că aș fi cedat . De aceea nu pot decât să-i respect – până acum ,cel puțin – pe cei doi . Să dai o șansă -mare ! – unui copil de aiurea, plecat din start cu un handicap cel puțin social – ca să nu zic și etnic, și asta nu e discriminare ,ci purul adevăr – asta este mare lucru … Asta este cu adevărat o faptă bună ! Vi se pare ,domnilor /doamnelor psihologi infantili că acest copil e cumva obligat să spună ceea ce spune în acest videoclip ? Că n-o să mai primească de mâncare , că n-o să mai fie lăsată să meargă la școală ? Domnilor ziariști manipulatori de zi cu zi ai opiniei publice ,vedeți /simțiți măcar careva dintre voi vreun dram de frică în ochii acestei copile ? Eu cred că nu ! Și-atunci ,există cineva dintre voi care să-și fi cerut scuze,chiar discret și indirect , opiniei publice pentru tot uriașul circ făcut în jurul acestui caz ? Există vreunul dintre voi care să-și fi cerut scuze măcar celor doi salvatori ,da ,salvatori ,pentru că încă o dată spun și sunt convins că șansele reale ale Sorinei de a duce o viață normală AICI , cu un viitor decent erau extrem de mici ? Eu cred că nu ! Pentru că asta ar însemna să aveți demnitate ,onoare ,mândrie ! Și 70 la sută dintre voi nu au auzit de noțiunile astea . Respectul nu se câștigă pe „Breaking News ” -uri ,ci pe constanță în obiectivitate . Ați ajuns să proslăviți numai circul ,prostia și fundurile goale .Sub lozinca rentabilității ,cererii de piață și a ratingului vă prostituați mai rău decât centuristele ubicuitar răspândite . În loc să fiți cei care trebuie să ridice intelectul ,recte civilizația națiunii ați ajuns groparii ei . Și-atunci ,normal că un gest de bunătate firesc în alte părți ca cel adresat Sorinei pare cel puțin „ciudat „dacă nu chiar „îngrozitor,cu multe gânduri ascunse ” unui popor abrutizat de breaking news-uri ,fake news-uri și partizanate de toate felurile ,incapabil să gândească singur. PS. Succes ,copilă, pe mai departe ! Keep going !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.