Acasă Actualitate -Milionarul- s-a ales cu un nou dosar

-Milionarul- s-a ales cu un nou dosar

DISTRIBUIȚI

Politistii bucuresteni au trimis Parchetului un nou dosar in care este implicat Marian Dragomir, zis -Milionarul-, seful uneia dintre cele mai puternice bande de escroci care actiona pe teritoriul Capitalei si care a inselat zeci de persoane, cu o suma care totalizeaza peste 150.000 de dolari, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei, in acest caz, Dragomir, Georgiana Claudia Constantin, Andreea Livia Ravasila, Oliver Gheorghe Stanciu, Emanuel Mugurel Cosambescu si Marian Danila sunt acuzati ca, in perioada august 1999 – iulie 2000, au falsificat mai multe acte notariale si ca, folosindu-se de alte identitati si arogandu-si calitati pe care nu le aveau, au primit 35.000 de dolari de la sase persoane carora le-au promis ca le vor procura apartamente.

-Milionarul-, Claudia Constantin si Andreea Ravasila au fost retinuti in data de 22 august 2000, in urma unei descinderi facute la sediul agentiei imobiliare SC Carmina 1996 Impex SRL, situata in Strada Sandulesti, nr.7, din sectorul 6 al Capitalei. In timpul perchezitiei domiciliare au fost gasite mai multe obiecte si acte false, printre care buletine de identitate, legitimatii, stampile de judecatorie, notariat si administratie financiara, acte specifice Ministerului de Interne, peruci si mese pentru femei. Cercetarile au relevat faptul ca cei trei au inselat mai multe persoane, carora le-au vandut apartamente folosindu-se de acte false. In urma unui anunt luat din ziare, cele doua femei stabileau o intalnire pentru vizionarea unei locuinte puse in vanzare, fara ca vanzatorul casei sa stie acest lucru. Pentru vanzarea de apartamente, cei trei contactau, tot prin mica publicitate, potentiali cumparatori si, profitand de naivitatea acestora, stabileau un pret cu mult sub cel practicat pentru zona respectiva. In momentul in care cumparatorul se hotara, cele doua femei veneau la domiciliul clientului, iar la scurt timp aparea si Dragomir cu actele -semnate si stampliate de notar-, cumparatorul semnand astfel la domiciliul sau. Conditia era ca apartamentul sa fie eliberat in cateva zile, iar pentru incredere acesta lasa si o suma de bani, ca sa primeasca la schimb cheile. Cei trei plecau, isi schimbau cartelele telefonice si nu mai erau de gasit. Anchetatorii au mai constatat ca cei trei s-au prezentat, in alte cazuri, si la dealeri de telefonie mobila, unde, sub identitati false au contractat numere si cartele telefonice.

Cand a fost retinut, Marian Dragomir era dat in urmarire generala, avand de executat un rest de pedeapsa de 4.795 de zile si doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, a cate cinci ani fiecare, iar Claudia Constantin si Andreea Ravasila erau date in urmarire locala pentru savarsirea mai multor infractiuni de inselaciune. Anchetatorii au stabilit ca, pana au fost descoperiti, membrii grupului au incheiat 30 de astfel de tranzactii (vanzari de apartamente, terenuri si case).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.