Home Actualitate Cîrstoiu se agață tot mai disperat: Nici dacă îmi cere Ciolacu nu...

Cîrstoiu se agață tot mai disperat: Nici dacă îmi cere Ciolacu nu mă retrag din cursa pentru primărie

DISTRIBUIŢI

După ce a mințit cu tupeu la o emisiune televizată că „Eu nu am luat niciodată pacienți de la spital să îi duc la privat.”, decanul Facultății de medicină, profesor universitar și manager la SUUB, Cîrstoiu a declarat pentru Evenimentul Zilei că nu se va retrage din cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, nici dacă Marcel Ciolacu îi va cere acest lucru. „Nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva”, a spus directorul Spitalului Universitar București.

Liderul PNL spune că medicul a fost propunerea lui Ciolacu

Nicolae Ciucă a declarat joi că medicul Cătălin Cîrstoiu a fost propus cu doar două zile înainte de anunț de către liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Cîrstoiu a fost propus de domnul Ciolacu cu două zile înainte și a fost sondat ulterior. La început mergi pe încredere”, spune Ciucă care adaugă că e necesar ca acesta să vină cu clarificări în privința acuzațiilor care i se aduc.

„Cîrstoiu să vină cu clarificări”

„A fost o decizie prin care am convenit ca în această săptămână (…) să existe acţiunea aceasta de clarificare din partea domnului doctor a tuturor acestor aspecte care ţin de persoana domniei sale, pentru ca, în final, să putem să avem din nou o analiză şi să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a declarat acesta.

1 COMENTARIU

  1. Asta parca ar fi Ianis Hagi de la Glesgow Rangers care si el dar sunt si alte cazuri unde sportivi sau antrenori sunt aparatzi de contractele cu cluburile lor ,cluburile nu pot sa scape de cei de care nu mai au nevoie pentru ca asha este facut contractul,eshti platit pana ti se incheie contractul chiar daca eshti dat afara in unele cazuri chiar mai mult.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.