DISTRIBUIŢI

Cea mai cunoscută categorie de candidat-iepure este competitorul anunţat și care, cu o lună – două înaintea startului campaniei electorale se retrage ca să lase loc adevăratului candidat. Așa pare să fie și situația Decanului UMF Carol Davila, profesorul Cătălin Cîrstoiu.

Că Marcel Ciolacu o are drept amantă pe fosta soție a lui Robert Negoiță, Sorina Docuz fostă Negoiță, fostă Stan, nu mai e niciun secret, informația fiind făcută publică de fostul președinte al PSD Cluj, Liviu Alexa și confirmată de fostul ministru Eugen Teodorovici.

Prins în mrejele Sorinei, originară dintr-un sat din județul Buzău și fostă vedetă a revistelor pentru adulți, mai bătrân cu 24 de ani, Ciolacu îi face toate poftele acesteia, inclusiv oferirea de către funcționari din PSD de contracte grase din bani publici familiei acestei femei, după cum a dezvăluit presa. Citește mai mult în G4Media.

De fapt între cei trei șogori, Ciolacu, Robert Negoiță și Mădălin Stan, zis Mădălin de la Giurgiu, este o prietenie pe bani publici după cum am arătat în articolele  Șogoreală din bani publici: Negoiță îi dă bani fostului soț al fostei soții care acum e cu Ciolacu și Marcel Ciolacu anunță că e prieten cu fostul soț al amantei și l-a îmbrățișat în fața presei.

Cum a tranșat Ciolacu problema concurentei sale la președinție, Gabriela Firea

Pentru Primăria Capitalei, candidata autopropusă și autoanunțată a PSD a fost Gabriela Firea încă de acum 4 ani când aceasta a pierdut în fața lui Nicușor Dan. Însă posibilitatea ca foarte cunoscuta politiciană să obțină fotoliul de primar nu i-a convenit lui Ciolacu și a decis să joace murdar, propunându-l pe Cătălin Cîrstoiu care nici nu fusese măsurat în sondaje, pentru ca în ultima zi să-l scoată din joben pe șogorul său, Robert Negoiță.

Astfel Ciolacu a îndeplinit și dorința amantei sale de a-l vedea pe tatăl băiatului său cât mai sus și dorința sa de a nu-i sta nimic în calea spre Cotroceni.

Nicolae Ciucă a declarat joi că medicul Cătălin Cîrstoiu a fost propus cu doar două zile înainte de anunț de către liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Cîrstoiu a fost propus de domnul Ciolacu cu două zile înainte și a fost sondat ulterior. La început mergi pe încredere”, spune Ciucă care adaugă că e necesar ca acesta să vină cu clarificări în privința acuzațiilor care i se aduc.

„Cîrstoiu să vină cu clarificări”

„A fost o decizie prin care am convenit ca în această săptămână (…) să existe acţiunea aceasta de clarificare din partea domnului doctor a tuturor acestor aspecte care ţin de persoana domniei sale, pentru ca, în final, să putem să avem din nou o analiză şi să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a declarat acesta.

Imediat, Robert Negoiță a anunțat că e dispus să preia rolul candidatului PNL-PSD la Primăria Capitalei  și uite-așa cuplul Ciolacu-Docuz speră să pună mâna pe România: Negoiță și-a luat bacalaureatul la 32 de ani, iar Ciolacu a absolvit facultatea la 37 de ani, iar Sorina Docuz a pozat goală în reviste pentru adulți.

Azi CIOLACU i-a dat decisiva:

Întrebat, vineri, dacă îi va cere explicit lui Cîrstoiu să se retragă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el „nu cere nimănui să se retragă sau să nu se retragă”.

„Având o experiență, spun eu, mai mare politică decât a domnului dr Cîrstoiu, i-am făcut o recomandare și direct, și prin intermediul dumneavostră de câte ori m-ati întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasa să țină o conferință de presă, asa cum am convenit cu domnia sa si cu domnul președinte Nicolae Ciucă și să explice toate aspectele apărute în spatiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru.
Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al Coaliției”, a declarat Ciolacu. „Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spatiul public și să explice toate aspectele. Altfel, nu vom putea merge mai departe”, a conchis liderul PSD.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.