Home Actualitate Robert Negoiță recunoaște public „problema Cîrstoiu” și anunță că e dispus să...

Robert Negoiță recunoaște public „problema Cîrstoiu” și anunță că e dispus să fie candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei

DISTRIBUIŢI

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, că „nu mai zice ‘nu’” unei eventuale propuneri din partea PSD-PNL de a candida la Primăria Capitalei. Asta ar însemna ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie retras de cele două partide sau să se retragă singur. Potrivit Realitatea Plus, o decizie va fi luată luni.

„Nu pot să vă confirm acum. Cert este că e un moment important, Bucureștiul a suferit de subdezvoltare, în ultimii 4 ani, și noi trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București.

Dacă partidul o va face, nu voi mai refuza, deși până acum am tot refuzat. Am avut mai multe discuții, chiar și luni, la guvern, dar nu vreau să dau detalii. Eu nu mă mai opun unei nominalizări din partea alianțe, deci, aș fi dispus să fiu candidatul PSD-PNL.

Au fost discuții, inclusiv în alianță, nu e o decizie luată, vor mai fi discuții. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar îmi arăt disponibilitatea de a candida din partea alianței. Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru că de aceea ne-am tot întâlnit ca să găsim o soluție la problema Cîrstoiu”, a declarat Robert Negoiță, pentru Realitatea Plus.

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.