Home Actualitate Nicuşor Dan: Începe o delimitare a PSD de Cătălin Cîrstoiu, ceea ce...

Nicuşor Dan: Începe o delimitare a PSD de Cătălin Cîrstoiu, ceea ce corespunde cumva cu ce face electoratul PSD – merge către Piedone

DISTRIBUIŢI

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL, și să se apropie de Cristian Popescu Piedone, fapt ce corespunde cu orientarea electoratului social-democrat.

„Începe o delimitare a PSD de domnia sa (…), ceea ce corespunde cumva cu ceea ce electoratul PSD face, ne spun sondajele, merge către Cristian Popescu Piedone. Deci, nu ştiu în ce măsură, în mod oficial, conducerea PSD se va apropia de candidatul Cristian Popescu Piedone, în condiţiile în care avem alegeri într-un singur tur şi în mod evident şanse de a câştiga au doar doi candidaţi”, a declarat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie susţinut de PNL, în cazul în care Cîrstoiu nu-şi va mai depune candidatura, Dan a spus că e puţin probabil, deşi ar vrea datorită conexiunii sale cu simpatizanţii partidului.

„Parte importantă din publicul care votează regulat PNL nu se regăseşte în candidatul comun (…) Cîrstoiu şi cu atât mai puţin în Cristian Popescu Piedone. Acum, eu sunt o persoană realistă. Din păcate, a fost luată această decizie a suprapunerii alegerilor europarlamentare cu alegerile locale. E foarte greu pentru această alianţă (…) să meargă împreună la alegerile europarlamentare şi la (…) alegerile locale să meargă separat. Cred că ăsta e şi motivul pentru care au căutat un candidat comun. Deci, evident că mi-aş dori (…) pentru că, în opinia mea, există o conexiune între mine şi simpatizanţii Partidul Naţional Liberal, însă mi se pare puţin probabil la momentul acesta”, a mai explicat Dan.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.