Acasă Actualitate Ministrul Finanțelor vrea recompensă de 1% pentru cei care denunță evazioniștii

Ministrul Finanțelor vrea recompensă de 1% pentru cei care denunță evazioniștii

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș spune că cei care îi denunță pe evazioniștii fiscali ar putea să primească 1% din valoarea fraudei!

Boloș a făcut declarația pentru Antena 1. „Ne gândim să fie un procent din fapta şi din contravaloarea faptei de evaziune pentru că e, până la urmă, e meritul persoanei care a constatat. Dacă sunt mai multe persoane care sesizează aceeaşi faptă, ne putem gândi şi la un sistem de stimulare proporţională”, a spus ministrul conform site-ului observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, românii vor putea semnala online dacă, de exemplu, angajatorul face plata parţială pe cartea de muncă sau o firmă nu emite factură fiscală.

1 COMENTARIU

  1. Sa inceapa: delatiunile, turnatoriile intre „oite”, ca doar stie acest travestit al banilor! Aceasta practica iubita cu atata ardoare de alde voi astia care va credeti trimisii lui dumnezeu, iti reamintesc, ca vine din vechime, hlizitule, si, s-a sfarsit dramatic pentru voi.
    De Horia, Closca si Crisan, ai auzit, ai invatat ceva la istorie… cine au fost delatorii?
    Da, fac un denunt public „pentru tara”, in numele „patriotismului economic”: vedeti la toti primarii, sefii consiliilor judetene, directorii, consilierii si odraslele, amantele, de la toate firmele „de casa”, ale statului esuat (si „ieducat”, cum amintea cu obstineta, Klovnul plimbaret), de la psd.pnl.udmr. .:.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.