Acasă Actualitate Moartea suspectă a fratelui lui Crin Antonescu

Moartea suspectă a fratelui lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

Medicul chirurg Gabriel Antonescu, unul dintre frații vitregi ai președintelui PNL, Crin Antonescu, a fost înmormåntat, ieri, la Tulcea.
Corpul neînsuflețit al lui Gabriel Antonescu (56 de ani) a fost depus la capela catedralei Sf. Nicolae din municipiul Tulcea. Medicul a fost condus pe ultimul drum de fratele său, Crin Antonescu, de alți membri ai familiei, de prieteni și, nu în ultimul rånd, de foarte mulți liberali tulceni.
Gabriel Antonescu a fost găsit mort luni seara, de către soția acestuia, în apartamentul în care locuia.
Cauza decesului nu a fost încă stabilită, iar Poliția a deschis o anchetă în acest caz.
„Ieri s-a făcut autopsia cadavrului și urmează să ne parvină certificatul medico-legal. Nu avem indicii că decesul s-ar fi produs în alte condiții decåt cele naturale, dar, cu toate acestea, efectuăm o anchetă în acest caz.
Noi l-am inclus deja în categoria morților suspecte, dar nu ne pronunțăm pånă cånd nu finalizăm toate cercetările în acest caz. Tot atunci vom ști exact de cåte ore se produsese decesul lui Gabriel Antonescu și cauza exactă a morții. Dosarul este în lucru, iar mai multe amănunte putem oferi după ce ne parvine certificatul medico-legal“, a declarat comisarul-șef Viorel Oltu, șeful IPJ Tulcea.
Potrivit unor surse apropiate PNL, Crin Antonescu a primit vestea morții fratelui său în timp ce se afla în străinătate, într-o scurtă vacanță, împreună cu fiica sa, Irina, și cu Adina Vălean.
În iulie 2004, Crin Antonescu a mai suferit o pierdere mare, soția sa Aurelia, bolnavă de cancer, aruncåndu-se de la etaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.