Acasă Actualitate Mori de râs: Deputatul Mitralieră este purtătorul de cuvânt al „Grupului intelectualilor”...

Mori de râs: Deputatul Mitralieră este purtătorul de cuvânt al „Grupului intelectualilor” din PSD

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu anunță, vineri, că ”grupul de intelectuali” din PSD, din care susține că face parte și el, format din Codrin Ștefănescu, Olguța, Pleșoianu, Șerban Nicolae se pregătește să participe la alegerile din partid, precizând că el, dacă o va face, va candida pentru funcția de vicepreședinte.

„Eu cred că voi candida la Congres, așa cum cred că vor candida mulți dintre colegii și prietenii mei, dar vreau să văd ce se întâmplă în continuare. Văd că este o luptă pentru putere în PSD, noi nu am înțeles nimic de fapt din votul de pe 26, după care cred că grupul nostru de oameni intelectuali ne vom întâlni și vom lua o decizie în interiorul partidului nostru, ca să ne constituim ca și grup și sigur, să ne anunțăm candidaturile și cu susținerile și pentru candidatura la președinția partidului și ce va urma mai departe (…). Eu dacă candidez, voi candida pentru funcția de vicepreședinte”, a declarat parlamentarul, la RFI.

Deputatul PSD a transmis că partidul nu ar trebui să facă greșeala pe care „au început s-o facă unii dintre liderii partidului sau așa-numiți lideri, care încearcă să facă un fel de vânătoare de vrăjitoare”.

”În primul rând, partidul ar trebui să se consulte cu absolut toată lumea și să nu facă greșeala pe care au început s-o facă unii dintre liderii partidului sau așa-numiți lideri, care încearcă să facă un fel de vânătoare de vrăjitoare, ca s-o numesc așa și să încerce să îndepărteze din funcții sau să limiteze accesul la funcțiile din partid unor oameni pe care dintr-o eroare ei consideră că au fost în echipa președintelui Dragnea sau apropiați de președintele Dragnea, ceea ce este o prostie. Oameni de exemplu ca Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu, Cătălin Rădulescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici, Liviu Pleșoianu, Dorel Căprar, noi nu am fost oamenii unui președinte, noi suntem oameni vechi în PSD, din păcate pentru unii sau pentru alții, suntem intelectuali, nu avem facultăți făcute nici la SRI, nici nu provenim din tot felul de meserii, de genul vânzători de cârnați, tractoriști, șoferi și atunci încercarea de a se prelua puterea de anumiți indivizi din partid sau încercând să se impună în partid cred că e o mare greșeală”, a completat Cătălin Rădulescu.

6 COMENTARII

  1. Daaaa… Ia uite, unde stătea intelectualul ! Modest, conștient de propria valoare, a așteptat să se liniștească apele și ne-a năucit cu profunzimea gândirii sale ! Ce Noica, Cioran, Eliade, Pleșu, Boia, Comarnescu, Țuțea,Călinescu, Iorga, Titulescu… Eu, bre! Io mi-s telectual ! Vezi că s-a mai crezut una intelectuală de frunte și a sfârșit cam prost, i-a crescut brusc concentrația de fier în organism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.