Acasă Actualitate N-am scăpat de Liviu Pop: a fost numit secretar de stat numai...

N-am scăpat de Liviu Pop: a fost numit secretar de stat numai bine să-și aducă din nou soția la o școala de top din București

DISTRIBUIȚI

Agramat și mincinos, după ce nu a mai intrat în Parlament, nemaifiind votat nici măcar de fanii PSD,  fostul șef de sindicat trecut în barca puterii, Liviu Pop,a fost numit secretar de stat în Ministerul Educației de către premierul Sorin Grindeanu. Trebuia să primească și el o sinecură doar nu era să se întoarcă la catedră să primească doar salariul de profesor.

În urmă cu patru ani, reporterii unei televiziuni i-au solicitat lui Pop să rezolve o problemă simplă ce fusese dată la examenul de capacitate în acea dimineață: „Într-o clasă sunt 26 de elevi. Dacă din clasă ar pleca două fete şi trei băieţi, atunci numărul fetelor ar fi egal cu dublul numărului băieţilor. Determinaţi numărul fetelor din clasă” iar profesorul de matematică Pop s-a încurcat și a cerut un răgaz de rezolvare. Patru ani mai târziu, cu  lipsa de bun-simț ce-l caracterizează, Pop susținea că un dublu medaliat cu aur la Internațională nu știe matematică

Pop este sinistrul personaj care a descins în 2012 peste profesorii universitari și academicienii din CNATDCU în ședința în care aceștia votau că teza de doctorat a lui Victor Ponta este plagiată și a încercat să oprească votul pentru ca decizia sa, ca ministru al Educației, de desființare a Consiliului să fie publicată în Monitorul Oficial. Cu toate acestea, profesorii și-au exprimat atunci votul iar Pop o lună mai târziu, amenința Facultatea de Drept din București cu închiderea Școlii Doctorale. Ca răsplată, Ponta l-a ținut pe Pop în guvern în diferite poziții până la final.

Acum a revenit în guvern pentru următorii patru ani și așteptăm să-și mute din nou soția în „interesul învățământului” la o școală de top din București deși aceasta nu s-a remarcat cu nimic în carieră dar asta nu l-a împiedicat pe Pop în 2012 să-i aranjeze un post la Școala 146 după cum ziarul nostru a relatat în articolul Corupție pe față: o nimeni, soția lui Liviu Pop, detașată în București în interesul învățământului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.