Acasă Actualitate Nicușor Dan: Gabriela Firea prinsă din nou cu minciuna!

Nicușor Dan: Gabriela Firea prinsă din nou cu minciuna!

DISTRIBUIȚI

„Presa a prins-o din nou pe Gabriela Firea cu minciuni și manipulări ieftine. După ce ziariștii au dezvăluit că una din cele 22 de companii constituite ilegal, Compania de Străzi, Poduri și Pasaje, a lansat o licitație în valoare de peste 23 milioane de euro pentru a cumpăra băncuțe, jardiniere și coșuri de gunoi, Gabriela Firea s-a grăbit astăzi să iasă public și să anunțe că a anulat licitația și că o să sancționeze conducerea acestei companii.

Toată lumea știe că nu se face nicio licitație în companiile Primăriei fără acordul Gabrielei Firea, iar aceste declarații de delimitare după dezvăluirile făcute de presă demonstrează doar că actuala administrație a Bucureștiului nu are nicio viziune legată de dezvoltarea orașului, totul fiind limitat la tunuri de milioane de euro dedicate propriei clientele.

Să nu uităm că doar cu o lună în urmă, tot Gabriela Firea anunța triumfalist că aceeași Companie de Străzi începe să lucreze în forță la Prelungirea Ghencea, Pasajul Ghica, Pasajul Nicolae Grigorescu. Doar că până să demareze lucrările de infrastructură, au lansat și o licitație pentru băncuțe și coșuri de gunoi de vreo 23 de milioane de euro.

Sfânta ipocrizie domnește la Primăria Capitalei!”, acomentat astăzi Nicușor Dan pe contul săi de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.