DISTRIBUIȚI

Pe 29 septembrie am aflat toți cum își angajează potentații vremii amantele pe salarii enorme în funcții cheie, vezi cazul Răzvan Cuc și amanta gravidă angajată la Tarom. Am putut asculta cum șefa Portului Constanța îl călărește pe ministru și-și ridică fustița, cum activitatea unui minister e blocată de câte o domnișoară nouă spre disperarea „haremului” și am văzut care sunt luptele de clan între paraziții care împânzesc administrația. Totul din înregistrarea unei convorbiri între Loredana Constantin, fosta noră a lui Nicolae Văcăroiu și cumnata lui Orlando Teodorovici, ambele posesoare inclusiv de mâncărimi.

Pe 30 septembrie amanta lui Teodorovici a fost „executată”

Majoritatea celor care au ascultat vorbele pline de venin ale Loredanei au cerut răzbunare. În același timp fata pierdea și sprijinul iubitului ei Orlando.
„Pana la data de 30/09/2019, Dna. Loredana Amalia Constantin a exercitat, cu caracter temporar, funcția publică de conducere, temporar vacantă, de director general la Direcția Generală Economică.” Se arată într-un răspuns oficial transmis de Ministerul Fondurilor Europene pe adresa redacției Lumea Politică.

Același document relevă faptul că fosta, de acum, amanta lui Teodorovici a rămas „consilier, clasa I, grad profesional superior, la Direcția Generală Economică.”
În articol se mai arată că pupăza cealaltă, cumnata lui Teodorovici e detașată la Ministerul de Finanțe. Probabil de deșteaptă ce este. Astăzi puteți asculta o nouă înregistrare despre Directorul General din Ministerul Fondurilor Europene, Constantin Saragea, originar din Teleorman soțul Mihaelei Saragea și ea directoare generală în minister, absolventă fiind a facultății Hyperion. Saragea are o amantă dar cațele lui Orlando nu știu cine este și prin urmare o mănâncă de fund pe soție.
Citește integral pe lumeapolitica.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.