Acasă Actualitate Noua șefă ANAF promite să prevină evaziunea fiscală și să asigure tratament...

Noua șefă ANAF promite să prevină evaziunea fiscală și să asigure tratament diferențiat în funcție de comportament

DISTRIBUIȚI

Mirela Călugăreanu, noua șefă a ANAF, care a mai condus instituția și în 2017, pe vremea când Guvernul era condus de Mihai Tudose promite schimbări la Finanțe.

Noua șefă a ANAF, Mirela Călugăreanu, promite că instituția va deveni un partener de încredere al cetățenilor din România.

„Un rol important o să îl acordăm prevenirii evaziunii fiscale și asigurarea unui tratament diferențiat contribuitorilor din România în funcție de comportamentul lor fiscal”, a declarat Mirela Călugăreanu.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut cuvinte de laudă la adresa noii șefe ANAF, Mirela Călugăreanu: „Este o persoană cu foarte mare experiență și este un fiscalist de execepție. Sunt convins ca o să fie un factor de nădejde în ceea ce privește respectarea planului de colectare. De asemenea, doamna președinte știe că partea de administrare fiscală trebuie să cunoască o îmbunătățire. Pornind de la termeni clari de la decizii de impunere. Știm clar că se lovesc românii de astfel de probleme. De asemenea, relația cu cetățenii trebuie să fie mai bună. Nu în ultimul rând îmi doresc ca meritocrația si transparența să primeze. Trebuie eliminată politizarea și corupția”, a precizat Eugen Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.