DISTRIBUIȚI

Noul șef al Jandarmeriei, Constantin Florea este un apropiat al Olguței Vasilescu și al lui Mihai Fifor, provenind din județul de baștină al acestora, Dolj.

Potrivit unui articol publicat în 2018 de oltenia.info, Florea ocupă funcția de șef al Inspectoratului de Jandarmi „Mihai Bravul” din Craiova de 9 ani, iar de 14 ani se află la conducerea instituției (2004 – 2009 a fost adjunct). Lucrează la Jandarmerie din 1990. Și-a făcut stagiul militar la Jandarmeria București în 1984 apoi a revenit în Filiașul natal unde a învățat o meserie: prelucrător prin așchiere.

Nu a mai avut timp să o practice deoarece a intrat la școala de ofițeri de la Băneasa.

Potrivit oltenia.info.ro, soția sa Emilia Florea lucrează la Consiliul Județean de unde încasa în 2014 suma de 18.733 de lei.

La rândul ei, Cristina Florea era secretară la SC Club Sportiv U Craiova SA de unde pleca de acasă cu 4500 lei în 2014. În 2015, salariul doamnei Florea la Consiliul Județean Dolj crește la 27.000 de lei, iar veniturile fetiței la CSU Craiova SA cresc și ele la 18.000 de lei. Fata șefului de la jandarmi a fost atunci avansată de la secretară la asistent comunicare.

Așadar cu o soție angajată la Consiliul Județean condus de social-democratul Ion Prioteasa și o fiică angajată de clubul partidului, Florea nu putea decât să fie totalmente împotriva suporterilor Universității Craiova, mai scrie oltenia.info.ro

Vezi aici CV-ul complet a lui Constantin Florea

4 COMENTARII

    • Ma BIBICULE prostia si hotia nu are limite daca gaseste teren prielnic si in Romania P.S.D.isti inpreuna cu aliati lor din ALDE nu facut tot posibilul pentru ca prostia,hotia si minciuna sa prospere.

  1. Daca domnul Fifor ar vrea sa faca ordine in politia romana ar imcepe cu generali profesori de la academie aia cu doctorate false(asa au scris ziarele si au aratat televiziunile)pentru ca aia nu doar ca au ocupat funtii si au incasat salarii mai mari de la stat prin furt ci au format si formeaza politisti daia cu stele nu tablagii.Si daca PSDisti nu va dau voie domnule ministru vorbiti cu Procurori Johanisti asa cum le zic PSDei pentru ca de L.C.KÖVESI au avut grija colegi dumneavoastra condusi de LIVIU DRAGNEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.