Acasă Actualitate Nu sunt bani pentru medici și spitale dar Firea dă salarii medii...

Nu sunt bani pentru medici și spitale dar Firea dă salarii medii de 2500 de euro la firmele primăriei și se roagă pentru bolnavi la Sf. Nectarie

DISTRIBUIȚI

Consilierul general Ciprian Ciucu spune că suma alocată de Firea doar pentru salarii la cele 22 de firme nou înființate de Firea e de 11,1 milioane de euro. 22 de firme, scoase de Firea din burtă ca să poată sifona mai uşor banii din primărie şi să hrănească încă o liotă de lăcuste bugetofage. Un aparat RMN costă între 300.000 şi 1 milion de euro. În spitalele de stat, în toată România există undeva sub 50 de astfel de aparate – cam unul pe județ. Timpul de aşteptare ajunge la câteva luni – dacă ai cancer, probabil programarea la RMN pică după autopsie. Aşa ucide corupția, prieteni. Atunci când cei care conduc administrația Bucureştiului, în loc să doteze spitalele cu câteva zeci de aparate RMN, rezolvând definitiv în capitală această problemă, aleg să deturneze 11,1 milioane de euro spre nişte firme de casă, noul paradis al amicilor doamnei Firea.
Știți cât consumă noile firme de la PMB pe consilii de administrație, adunări generale și cenzori? Vă zic eu: aprope 1 MILION de euro!!! Până la sfârșitul anului (trei luni). Mai exact, vreo 953.640 euro pentru conducerea a 20 de firme.
Dacă nici Firea nu-și plătește oamenii regește (din banii noștri), nimeni nu o mai face!
Toate aceste CA-uri, AGA și comisii de cenzori sunt populate cu consilieri generali PSD, ADLE și PMP, cu oamenii lor de la partid și prieteni personali. Nu au dat concurs, nu au fost selectați pe baza competenței și priceperii lor.
Și eu credeam că noi, consilierii generali, facem muncă în folosul comunității, pentru 800 de lei pe lună. Bine, asta facem doar cei din opoziție, cei care avem demnitate. Restul, paraziți.
Calculul este făcut de către colegul meu Catalin Deaconescu. Sunt 4.377.210, doar pentru trimestrul IV.
De ce și-au dat demisia cei doi medici de la colentina? Nu erau bani pentru… ață medicală…
Încă una cu firmele doamnei Firea:
SC Managementul Traficului SA va avea la sfârşitul anului mai puţini angajaţi decât administratori, 6 angajați vs 7 membri CA!
Totuși, Consiliul General va fi generos cu aceasta miniCompanie şi îi va acorda un împrumut de 25 mil lei, de două ori şi jumătate peste majorarea de capital (11 mil), chiar dacă din documentaţie lipseşte cea mai importantă „piesă”, anexa documentului de fundamentare a cheltuielilor!!!
Și cum acestă știre nu va ajunge în media, pentru că ne-au pus capac la televiziuni, cumpărând cu contracte din bani publici redacții întregi, trebuie să mă ajutați să distribui astfel de știri, că să afle cât mai multă lume. Dacă vă pasă…”, scrie Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook.
În acest timp Firea a postat pe Facebook un îndemn la rugăciune la „Sfântul Nectarie, de pe Insula greceasca Eghina. Rugator pentru cei bolnavi si intristati”. Așadar nu ne mai trebuie medici și spitale că ne ajută Sfântul Nectarie dacă suntem bolnavi?

CITEȘTE ȘI Cu 19 spitale în subordine, Firea întreabă mai întâi preotul dacă nu e păcat să meargă la medic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.