DISTRIBUIȚI

Cel puţin 4 persoane au murit în seara trecută la Viena în urma atacului terorist: doi bărbaţi şi o femeie aflaţi în centrul oraşului şi unul dintre atacatori, a anunţat Franz Ruf, şeful poliţiei. Un bărbat, așa cum se vede în filmare, a fost executat, pe stradă, de unul dintre teroriști.
Autorităţile nu au putut confirma dacă atacul a fost unul antisemit, dar au transmis că, fără niciun dubiu, este vorba despre un atac comis de persoane radicalizate. A fost vorba despre cel puţin un atacator care a fost ucis de poliţişti. Acesta purta o centură explozivă falsă. Casa atacatorului ucis a fost percheziţionată, însă autorităţile nu au putut spune ce anume au descoperit la faţa locului „În momentul de faţă credem că sunt mai mulţi atacatori. Dar investigăm orice pistă”, a spus Ruf. „Este încă dificil de spus cu certitudine dacă a fost unul sau mai mulţi atacatori. Mulţi martori sunt răniţi, traumatizaţi. Trebuie să analizăm datele, şi vă rugăm să înţelegeţi că va dura ceva timp. În acest stadiu nu există un răspuns clar”, a mai spus Ruf.
Omul legii confirmă că personal poliţienesc suplimentar va fi detaşat în Viena. Ministrul de interne Karl Nehammer: „Poliţia s-a asigurat ca atacatorul să fie rapid identificat. A existat o foarte scurtă perioadă de haos, după care toate zonele publice au fost ţinute sub control. „Am început investigaţiile. Ne vom concentra ca locuitorii Vienei să se simtă din nou în siguranţă. Mulţumim poliţiei şi tuturor partenerilor care au lucrat cu noi în aceste ore dificile. ”

2 COMENTARII

  1. In anul 2014 presa din Germania mediatiza despre faptul ca aproximativ 50 000 de romani solicitau ajutoare sociale si ca finantele din Germania sunt falimentate de prezenta unei categorii de emigranti din Romania, iar ministrii doamnei Merkel sustineau in interviuri despre cat de necivilizati suntem noi ca popor.
    In anul imediat urmator, candelarul Merkel decide prin masuri numai de ea justificate, ca Germania sa sustina in mod organizat cu mijloace financiare adecvate importul unui milion de musulmani prezenti ilegali in UE, organizand manifestari culturale si artistice dedicate. Ca sa vezi cum se razbuna viata…

  2. Pe mine politia nemtrasca ma amendat in anul 2014 sau 2015 , pentru depasire perioadei de viza , desi eu muncisem la negru in Franta , iar politia franceza ne lasa fara probleme sa muncim , parandulise chiar foarte frumos faptul ca muncim si nu vindem droguri . Mai erau 15 km pana la granita cu Austria si politzaen au oprit aitocarul si „m-au prins” , eu spunandu-le ca nu am savarsit nici o infactiune pe teritoriul lor si ca in Franta am fost lasat sa muncesc chiar de catre politie care ne-a legitimat o data si a gasit scule de lucru in bagajul de spate , noi neascunzand faptul ca lucram la negru . Sasul care traducea imi explica ca in Germania legea e sfanta si respectata si ca eu sunt pasibil de o cautiune de 300 de euro care daca considera tribunalul se va transforma in amenda . Dupa ce ma amendat iam zis sasului sa-i traduca la politistul ss ca , in ce a ce ma priveste sunt mandru de faptul ca eu am fost amendat pentru ca am muncit , in fond munca este o virtute . Sasul putin contrariat de tupeul meu , a zis ca nu ii traduce dar dupa cateva vorbe in germana am inteles doar cuvantul Balkanen si am intuit sensul discutiilor dintre ei .
    Dupa cativa ani md Merkel uita de legea germana si lasa sa treaca prin tara lor 1milion de infractori cum eram eu atunci , si pe langa faptul ca nu ii amendeaza , le mai da si ajutoare cazare si rezidenta .
    Asa ca neamrul cu aplicarea legii este totusi arbitrar si partinitor , iar faptul va isi culeg roadele acum ma lasa rece .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.