Acasă Actualitate Nunți, botezuri și petreceri doar cu persoane vaccinate

Nunți, botezuri și petreceri doar cu persoane vaccinate

DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că printre propunerile înaintate de el și care urmează să fie discutate vineri, când va avea loc o şedinţă a comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se numără organizarea de evenimente private exclusiv cu persoane vaccinate. Dacă e aprobată, propunerea ar intra în vigoare la 1 iunie, la pachet cu alte măsuri, precum renunțarea la mască la locul de muncă, în birourile unde toți angajații sunt imunizați la COVID. „Când ne vom vaccina. Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial pentru vineri, pentru a avea evenimente private doar cu persoane vaccinate. De la 1 iunie. Avem o ţintă, trebuie să nu grăbim lucrurile, să le permitem oamenilor să se vaccineze”, a explicat premierul după şedinţa de guvern, întrebat când vor putea fi organizate evenimente private. Tot miercuri, șeful Guvernului a adăugat că nu vor fi ridicate restricţiile, dacă nu va fi atinsă ţina de 5 milioane de persoane vaccinate până la data de 1 iunie.

14 COMENTARII

 1. Pe când în magazine, mijloace de transport în comun doar cu persoane vaccinate?
  De ieri, la noi în instituție, se fac liste cu cei vaccinați cu prima doză, cu rapel făcut, și cei care sunt împotriva vaccinării. ”Să fim duri”, nu așa spunea primul-ministru…?! Vom vedea până la sfârșitul anului cam ce poate însemna această duritate.

 2. Vaccinații vor merge fără mască, nevaccinații cu mască PESTE TOT! Nu te obligă nimeni să te vaccinezi și nici nu te discriminează nimeni. Așa cum dacă nu ești vaccinat de malarie nu pleci în Africa, așa dacă nu ești vaccinat nu dai jos masca. Simplu.

  • Avocat…..cu rapelul făcut omul a reușit să ”prindă” virusul Covid și să-l transmită familiei. Prinde-o pe asta.

  • @avocat, la tine-n minte…
   Postache, stiu ca esti platit sa fii atent la tot ce ti s-a indicat, sa combati daca cineva vine si cu alte idei ce contrativ dogmei de partid, din ala din care face parte… ce nu are importanta.
   Dar, trollache, afla ca aceste dezbateri sau discutat si se mai discuta in Afara; acolo, nu se incadreaza la „conspiratii”, mai nou, „euro-sceptic”. Si da, aceasta forma emisa si sustinuta de tot felul de tembeli ca tine, este discriminatorie ba, avocatu’ lu’ peste… Ceea ce ar fi trebuit sa stii.

   • De ce mă jignești? Nu te vaccina, nene și crede ce vrei tu de „Afară”! Mergi cu mască până vomiți!
    Dar să crezi că sunt plătit să scriu comentariul meu precedent, arată că ești prostuț!

  • am fost in Africa si nu este adevarat ce spune „avocatul”.Te vaccinezi DOAR DACA VREI SI AI LA ALEGERE MAI MULTE VARIANTE DUPA CE AJUNGI ACOLO NU INAINTE DE PLECARE
   Cat despre covid la fel o sa fie masca nu va fi obligatorie ci optionala.Acest personaj delireaza sau vrea sa manipuleze publicul.

 3. @avocatul din mintea ta.
  Ai rude, prieteni in Afara ? Sau, uita-te necusorule pe Net. Ori acele informatii, surse, nu se pun… Probabil dupa mintea ta, toti sint „conspirationisti”, „platiti de rusi” ori de ” ‘nezi”.
  Fa-ti datoria pentru tara cum te-au instrutit temeinic acele cadre, sa aperi fiecare articolas de sustinere, impotriva „dusmanului de clasa”. Ca pt. bani faci orice ! Hai sictir !
  P.S. Baiete, vezi ca nu sint nici „pentru” dar nici „impotriva” daca nu te-ai prins, dar modul tau de a sustine ca nu este discriminare… De aceea se poate constata ca esti un mic beneficiar de 0,50 – 2 Lei/art.

 4. @zmeul pe bicicletă: Bați câmpii. Ce criteriu de discriminare e ăsta și în ce lege, prostane? Chiar crezi că toți care nu gândesc ca tine sunt plătiți? Așa de prost să fii? :))))

 5. Vai, cum „carnetul/certificatul internațional de vaccinare” pentru febră galbenă? Trădare, discriminare, nenorocire! etc etc etc etc etc
  Și noi, ciuma roșie și zmeul pe bicicletă nu am știut de această blasfemie privind carnetul de vaccinare pentru aceste boli care nu există?

 6. @avocatul din capul tau.
  Doar atit tovarasele, ca tot incerci sa ma prostesti – pe fata – cu voma ta propagandistica.
  Ia si analizeaza impreuna cu tov. tai daca nu intelegi limba Romana.
  Apropo, esti de la Tiraspol sau din Ferentari ? Ca pentru bani, stiu, faci, orice.

  Dsicriminare: discriminare sf [At: IORGOVICI, O. 4/3 / Pl: ~nări / E: fr discrimination, lat discriminatio, -onis] 1 Distincție făcută între două sau mai multe obiecte, idei etc. Si: (înv) discriminație. 2 Politică prin care un stat sau o categorie de cetățeni ai unui stat sunt lipsiți de anumite drepturi pe baza unor considerente etnice, rasiale, sexuale etc. 3 (Îs) ~ națională Persecutare a unor categorii de cetățeni pe motivul apartenenței lor la o anumită națiune. 4 (Îs) ~ pozitivă Acordare a unui tratament favorabil unui grup, categorii sociale etc. pentru a-l ajuta să devină egal cu celelalte.
  https://dexonline.ro/definitie/discriminare

  Mars la loc comanda, postachel. +RIP+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.