Acasă Actualitate SRATI asigură 56 de echipe de medici ATI pentru maratonul vaccinării

SRATI asigură 56 de echipe de medici ATI pentru maratonul vaccinării

DISTRIBUIȚI

La solicitarea UMF “Carol Davila” București, cu ocazia organizării Maratonului Vaccinării, Ediția București 07-09.05.2021, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) va asigura prin membrii săi voluntari asistență medicală continuă de specialitate pe parcursul celor 3 zile dedicate vaccinării anti-COVID19.
În acest scop, 120 medici primari, specialiști și rezidenți ATI repartizați în 56 de echipe vor deservi (24 din 24 de ore timp de 3 zile).

Punctele de Prim Ajutor amenajate de către SRATI, atât la Biblioteca Națională cât și la Sala Palatului în scopul prevenirii și tratării prompte a unor eventuale reacții adverse care pot apărea în cursul procesului de vaccinare.
„Vom asigura astfel un nivel de SIGURANȚĂ MAXIMĂ tuturor celor care se vor prezenta pentru vaccinare! ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM PANDEMIA!”, anunță SRATI.

Maratonul de vaccinare va avea loc în perioada 7 -9 mai, la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Vor fi 50 de cabinete de vaccinare, iar vaccinul folosit va fi Pfizer / BioNTech.

„Sunt 1.000 de voluntari înscriși la acest demers. Inclusiv eu voi fi prezent și voi vaccina în ziua de vineri, la Sala Palatului. Ne dorim ca și de această dată să putem crea oportunitatea ca un număr cât mai mare de persoane să fie prezente și să se poată vaccina”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

El a adăugat că astfel de maratoane de vaccinare vor fi organizate în mai multe orașe din țară, în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.