Home Actualitate O cântăreață felicită proxeneții când bat femeile că „nu degeaba” dau pumnii

O cântăreață felicită proxeneții când bat femeile că „nu degeaba” dau pumnii

DISTRIBUIŢI

Fosta soție a lui Gabi Bădălău dă decelarații peste declarații despre rivala sa Bianca Drăgușanu, actuala iubită a „afaceristului”. Pe scurt, Gabi Bădălău are o avere făcută cu ajutorul tatălui său fost hoț, aflat în arest preventiv după ce a luat șpagă în calitatea sa de vicepreședinte al Curții de Conturi, funcție în care a fost pus de PSD. Claudia Pătrășcanu fosta soție a lui Gabi, mai mare cu zece ani decât el și cu care are doi copii nu vrea ca Bianca Drăgușanu să se înfrupte din banii beizadelei așa că o atacă în presa de scandal cât poate.
Înainte de relația cu Bădălău, Bianca a fost soția lui Alex Bodi, eliberat din arest după ce a fost arestat pentru trafic de persoane și proxenetism. După ce a divorțat de proxenet, Bianca a făcut publice fotografii în care apărea bătută crunt de Alex Bodi. Bodi se afișează ca și frații Tate cu mașini scumpe făcute din exploatarea femeilor.

Debordând de inteligență, mama copiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a dat declarații pentru Click felicitându-l pe proxenetul „domnul Bodi”: „Nu degeaba și-a luat pumni în ochi de la Domnul Bodi, pentru că întotdeauna îi jignea familia. Dacă Gabi a acceptat ca, copiii noștri să fie jigniți de această neghină, eu nu voi accepta în veci acest lucru. Domnul Bodi a fost luminat la timp de Dumnezeu. Găbiță este prea slab să mai facă ceva. Ei pot să facă ce vor cu viețile lor, dar să-și astupe gurile când vine vorba de mine și copiii mei.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Citește detalii despre condamnarea vicepreședintelui Curții de Conturi după ce a furat cereale.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.