Acasă Actualitate O familie a fost victima exploziei unui proiectil, in timp ce parlea...

O familie a fost victima exploziei unui proiectil, in timp ce parlea porcul

DISTRIBUIȚI

O familie din satul constantean Runcu, care se pregatea sa taie porcul de Craciun, a fost la un pas de moarte, in urma exploziei accidentale a unui proiectil ingropat in pamant.

Aglaia Cojocaru, de 49 de ani, si fiica ei, Georgeta, de 23 ani, au pus in curte un cazan cu apa la incalzit, in timp ce ginerele, fratele acestuia si cu un nepot de 10 ani parleau porcul. Din focul de sub cazan s-a declansat la un moment dat o explozie produsa prin incingerea unui proiectil ingropat in pamant. In urma deflagratiei, Aglaia Cojocaru a suferit o fractura de femur si i-a fost smulsa o parte din coapsa. Femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean din Constanta, unde a fost operata. Fiica ei, care a fost proiectata de suflul exploziei la o distanta trei metri, s-a ales cu multiple traumatisme, fiind si ea dusa la spital.

Politistii din zona, impreuna cu cei ai Serviciului Arme, Explozibil si Substante Toxice din cadrul IPJ Constanta, verifica terenul in vederea inlaturarii eventualelor proiectile ce s-ar putea afla in pamant, ramase din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.