Acasă Sport Iordanescu participa activ la viata Clubului Al Ain

Iordanescu participa activ la viata Clubului Al Ain

DISTRIBUIȚI

Antrenorul echipei arabe Al Ain, nimeni altul decat Anghel Iordanescu, a participat la prezentarea oficiala a internationalului Mohammed Omer, achizitionat de la formatia Al Wasl. Generalul s-a declarat multumit de acest transfer. -Mult timp am cautat un atacant de valoare si cred ca am achizitionat jucatorul potrivit la momentul potrivit. Este un fotbalist tanar si ne asteptam sa aduca echipei mai multa incisivitate-, a spus tehnicianul roman.

Anghel Iordanescu a adaugat ca nu poate oferi detalii in ceea ce priveste preluarea conducerii tehnice a selectionatei Romaniei, deoarece nu a discutat inca cu responsabilii Clubului Al Ain despre rezilierea contractului pe care il are cu aceasta grupare. Asta cum vine? N-a avut timp sau ce altceva?

Omer a declarat ca este fericit ca s-a alaturat echipei Al Ain, pe care o considera o formatie de prim rang: -Cand am sosit la Al Ain, am fost intampinat cu multa caldura, ceea ce este un semn ca atmosfera este deosebita in cadrul echipei-. La aceasta prezentare a participat toata conducerea Comitetului Executiv al Clubului Al Ain, precum si secundul Ahmad Abdullah si managerul gruparii, Abdullah Al Hassan. Si atunci, n-a avut timp Iordanescu sa vorbeasca cu ei? Mircea Sandu nu stie pe ce lume traieste sau, mai probabil, totul nu este decat praf in ochii nostri, pentru pregatirea in liniste a unei alte variante? Ca sunt destui, de la manageri generali pana la directori tehnici de tot felul, care abia asteapta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.