Acasă Actualitate O judecătoare nu poate justifica o avere de 6 milioane de Euro

O judecătoare nu poate justifica o avere de 6 milioane de Euro

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 30.388.515 Lei în cazul Gabrielei-Cristina MAZILU, judecător în cadrul Tribunalului București și fost Judecător în cadrul Judecătoriei Sector 4.
Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA, în perioada exercitării funcțiilor publice.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Persoanea evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

2 COMENTARII

  1. Intro tara in care evaziunea fiscala si coruptzia sunt printre cele mai mari din U.E.parlamentari romani au dat o lege care spune ca daca esti prins cu bani pe care nu ii potzi justifica ti se confisca 70% din suma(dupa ce inainte suma care se confisca era si mai mica),adica inloc ca statul sa lupte contra coruptiei,evaziuni fiscale si a furturilor de tot felul el Statul prin parlamentari lui a dat legi care incurajeaza eveziunea,coruptzia si furtul caci daca esti prins cu bani insusiti ilegal nu ti se ia decat 70%din bani astia,cand in orice stat civilizat din lumea asta ti se confisca tot nu doar bani descoperitzi ca iliciti si faceai si puscarie pe motivul ca din bani pierduzi de Stat in urma evaziuni fiscale si a coruptiei in fiecare an nu se recupereaza decat o mica parte,pedepsele de inchisoare cu executare fiind mai mari cu cat cel la care sau gasit bani pe care nu ii poate justifica sunt mai multzi si el a avut o functie mai importanta in stat.

  2. Nu o sa i se intample nimic, o sa ramana cu ce a agonist „prin cinste si corectitudine”. Ba mai mult, o sa fie remunerata si pentru acest deranj mediatic.
    Mai discutam peste cateva luni unde, totul, in acesta tara captiva se uita intr-o veselie-tembeloida.
    Apropos, de la caminele groazei se mai aude ceva???? A, da, toti si toate, au (h)averile (h)intacte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.