Acasă Actualitate DGA a descins la Ministerul Sănătății, vizată e Violeta Sburlea poreclită „100...

DGA a descins la Ministerul Sănătății, vizată e Violeta Sburlea poreclită „100 de Euro”

DISTRIBUIȚI

Direcția Generală Anticorupție a descins astăzi la Ministerul Sănătății și la mai multe domicilii în timpul probei scrise a unui concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție la Direcția politici de resurse umane în sănătate, Birou recunoaștere a calificărilor în reglementare, unde participa un singur candidat.
Surse judiciare au explicat pentru ziarul Curentul că „testarea a început si la un moment dat, considerat oportun de către ofițeri și procurorul prezent în teren, s-a intrat în sala de examen pentru constatarea de fapte și împrejurări relevante cauzei”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 a confirmat perchezițiile de la Ministerul Sănătății.
„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, prev. de art. 12 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 78/2000”, se arată în comunicatul Parchetului.

Până în acest moment vizată de procurori este Maria-Violeta Sburlea, cea supranumită de medicii tineri „100 de Euro”, asta fiind suma pe care o încasa individa pentru a „greși” numele concurenților cu scopul ca aceștia să fie examinați de comisiile mai indulgente. Detalii AICI.

În urmă cu câțiva ani, ziarul Curentul a descoperit că în anul în care falsificase documentele nefrologului Checheriță, Violetei Sburlea îi răsăreau în conturi peste 60.000 de Euro și deși Agenția Națională de Integritate a fost sesizată, a refuzat să-i verifice averea.

 

4 COMENTARII

  1. CUM E MEMBRU IN COLEGIUL MEDICILOR ? poi daca asta ia 100 de euro asa sunt si cei de la colegiu/? ce ma intriga e ca aceasta doamna e si in CONSILIU DE ADMINISTRATIE A SPIT JUDETEAN TIMISOARA…….DECI MAFIA E DE LA TIMISOARA LEGATA DE ACELASI NAS MAFIOT .. ETERNUL UCIGAS .DOREL SANDESC??????CAND IL CALCA PROCURORII ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.