Acasă Actualitate O nouă înfrângere pentru Adina Florea: ÎCCJ i-a permis lui Negulescu să...

O nouă înfrângere pentru Adina Florea: ÎCCJ i-a permis lui Negulescu să ia legătura cu presa

DISTRIBUIȚI

Judecătorii Înaltei Curți i-au ridicat interdicția fostului procuror DNA Mircea Negulescu de a vorbi cu presa. Adina Florea a instituit această măsură în urmă cu câteva luni iar ulterior a cerut chiar arestarea sa și a fostului șef DNA PLoiești, Lucian Onea dar cererea sa a fost respinsă de CSM. Deși decizia judecătorilor nu are mare efect pentru că Negulescu a refuzat sistematic să vorbească cu jurnaliștii chiar și când nu avea această interdicție, ea este un important semnal pentru viitor, probabilitatea ca un procuror să fugă din țară sau să influențeze martorii fiind foarte mică și fără interdicțiile controlului judiciar.

Vineri, Adina Florea a instituit control judiciar și asupra Laurei Codruța Kovesi dar aceasta a contestat măsura urmând ca judecătoarea Francisca Vasile de la Curtea Supremă să se pronunțe asupra contestației pe 3 aprilie.

De observat este că deși procurorul Adina Florea a instituit interdicții foștilor procurori DNA anchetați să ia legătura cu presa, documente, date și informații din actele de urmărire penală ajung în formă continuată la jurnaliștii pro-PSD.

1 COMENTARIU

  1. PANA DE CURAND JUSTITIA PRODUCEA REZULTATE COLORATE IN GALBEN….. ACUM SUNT MARONII……………CURIOS E CE CULOARE URMEAZA……FIE CI O FI DAR SA NU FIE TOT UN KKT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.