Acasă Actualitate Oana Stancu, Dana Grecu și Crețuleasca domină topul moderatorilor nesuferiți de la...

Oana Stancu, Dana Grecu și Crețuleasca domină topul moderatorilor nesuferiți de la TV

DISTRIBUIȚI

Un grup de fete tinerele care și-au făcut un fel de site jurnalistic s-au apucat să organizeze un sondaj de analiză a prestației nesuferite a moderatorilor și prezentatorilor tv din Romånia. Verticalnews a demarat la sfårșitul anului trecut o dezbatere. Pentru prima dată, cititorii au fost invitați să îi aleagă pe cei mai nesuferiți moderatori. Pe aceia care s-au îndepărtat de misiunea lor de a modera discuțiile din platou, de a coordona dezbateri. La aproape o lună de la lansarea provocării, rezultatele sondajului sugerează cåteva lucruri interesante.
A ieșit ceva de tot hazul – mai exact de râsu’ plånsu’ – ceva specific romånesc, cam ca varza, brånza și p..zda. Căci cam despre verze, brånze și alte d’astea avem parte la tv.
Liderul „listei negre“ este Oana Stancu, cea care scoate flăcări pe nas la „Ora de foc“, în compania lui Adrian Ursu. 24% dintre cititorii verticalnews o consideră „cel mai nesuferit moderator“. Ea este urmată la ceva distanță de Dana Grecu (18%) și de Andreea Crețulescu (15%).
Gabriela Vrânceanu-Firea, cu a sa „Știre a zilei“, ocupă locul al patrulea, cu 13% din voturi. Bărbații jurnaliști au monopol pe cea de-a doua jumătate a clasamentului, în următoarea ordine: Radu Moraru, Adrian Ursu, Robert Turcescu, Mihai Gâdea și Cosmin Prelipceanu.
Primele locuri arată, deocamdată, că Realitatea TV și Antenele domină în top, cei mai nesuferiți moderatori, conform sondajului online, fiind următorii (următoarele): 1. Oana Stancu, 2. Dana Grecu, 3. Andreea Crețulescu, 4. Gabriela Vrânceanu-Firea, 5. Radu Moraru, 6. Victor Ciutacu, 7. Mihai Gâdea, 8. Robert Turcescu, 9. Adrian Ursu,  10. Cosmin Prelipceanu.
Topul este desigur perfectibil, iar faptul că siliconata Oana Stancu ocupă deocamdată locul întâi cu coroniță nu înseamnă că Dana Grecu ar fi mai puțin nesuferită. Femeile sunt însă în mod clar dominante în acest top, deși mi se pare nedrept pe undeva ca Firea-Pandele, cea cu buzițele ca lama de cuțit Solingen, prin care scuipă măscări mai ceva ca un bagabont de Gara de Nord, să se afle pe o poziție atât de joasă. Gurița ei cea otrăvită merita mai mult.
Oana Stancu, rottweiler-ița creată în retortele unui Cozmin Gușă, inventatorul Laurei Andreșan, nu știu ce calități speciale întrunește de se află pe locul întâi. Probabil faptul că e tută de dă în gropi o face enervantă, multe femei pot fi rele, antipatice și nesuferite, din postura de „moderatoare“, fără a fi complet decerebrate. Cazul Andreei Crețulescu este aparte, ea beneficiază cert de avantajul unei voci teribile, de fierăstrău electric trecut prin șpan, și de o privire apoasă de broască pusă la fecundat mormoloci cleioși.

Excrementele presei comunistoide feseniste au împuțit întreaga presă

Personal cred că Dana Grecu ar fi meritat o poziționare mai bună, nu cred că există vreo moderatoare care să întrunească mai deplin profilul care i-a fost creat chiar de forumiștii site-ului Antenei, care o numesc „vaca nebună“. Și comentatorii site-ului care au organizat sondajul au considerat necesar să-și comunice opiniile, nu doar să voteze. „Andreea Crețulescu este într-adevăr ceva de speriat! Înfumurată, obraznică, șicanatoare, ridicolă prin atitudinea ei superioară“ – comentează un forumist, care adaugă: „cât privește pe Oana Stancu, vorba marelui Creangă «îți era (și îți este) frică să înnoptezi cu ea în cas㻓, iar calificative de diferite feluri abundă pe seama „vedetelor“ nesuferite: inchizitoriale, frustrate, urâte, bâlbâite, iar în cazul dicției execrabile a Andreei Crețulescu, un cunoscător explică: aceasta suferă de „tulburare de fonație, deranjament ce se asociază de multe ori cu tulburări de personalitate“, ceea ce ar explica și ciudățenia manifestărilor sale televizuale.
Pe scurt, micile ecrane sunt invadate de mameluci, golănași de-ai lui Vîntu obișnuiți ba cu suptul prin batistă, ba cu m..ia cu hidrantul (pentru a-l cita pe propriul lor patron) și dudui măcănitoare nesuferite, cu diverse tulburări la bază, impuse de patroni de presă care de asemenea suferă de tot felul de chestii, mai ales de băsescită, care și-au selectat portavocile dintre personaje care le sunt asemănătoare. Chiar am observat o asemănare între agresivitatea și mârlănia lui Dan Voiculescu, într-o emisiune în care o urechea pe o altă nesuferită, pe Drăgoteasca, folosind modul de acțiune specific Gabrielei Vrânceanu Firea-Pandele.
Ar putea fi adăugată și observația că ar fi nimerit și un top al nevertebratelor de presă, pe verticalnews.ro, unde ar domina mai mult ca sigur un Emil Hurezeanu, cunoscut pentru marea flexibilitate a coloanei vertebrale, sau un Tatulici – un flegmon al presei comuniste, sau o Drăgoteasca, o fesenistă sălbatică în amorul ei nebun după Ion Iliescu, și multe alte creaturi media ale căror apucături pun cu mult în umbră pe cele ale înaintașilor lor din presa cumunistoidă a anilor ‘90. Clica presei feseniste, rezervorul de cadre de la „Azi“, „Dimineața“, „Adevărul“ care i-a lansat pe un Adrian Ursu, pe Cristian Tudor Popescu, s-a revărsat în media de astăzi, dominând încă opinia publică, izbită în moalele capului de ciomagul media învârtit deasupra capului de un infractor/informator paralitic la creier și schizofrenic ca Vîntu, de un securist ca Voiculescu, de un „cap de crimă organizată“ (pentru a cita din Rechizitoriul Rompetrol) ca Patriciu. Așa a ajuns presa să atingă un prag de jos al credibilității, în acești ani, corpul acesta profesional fiind incapabil să se curețe de impostură și cangrenă.George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.